Šipi 222 Napisano Jun 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju auspuh Race Roberta iz Ade u perfektnom stanju. Bio je malo na skuterima od 125 i 250ccm a moze na bilo koji motor manje kubikaze od 500ccm. Cena 70e. Ako treba jos neka informacija slobodno pitajte. 063/13-13-13-4 Sasa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da imam slican na Stromu ako ne i isti... Sto ga prodajes? Nisi zadovoljan ili? Izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam ali planiram da prodam Gileru pa mi auspuh nece trebati vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 2, 2012 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koji je fi te ulazne cevi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koji je fi te ulazne cevi? Trenutno je 32mm, ali moze da se skrati malo i da bude za cev 40mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 2, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan duzina? , precnik ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Duzina auspuha je 55cm od cega je 7cm ulazna cev. Ovalnog je oblika, obim je 36cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...