Jump to content

Moto Zajednica

Malaguti Madison RS250

Recommended Posts

• 2T tuner, 170 postova
  • Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250

Od pre neki dan sam vlasnik gore pomenutog modela i za sada imam samo reci hvale za njega. Ubrzanje je odlicno, snage ima na pretek, potrosnja je manja nego na prethodnom skuteru, a o udobnosti da ne pricam. Jednom recju prezadovoljan sam. Naravno govorim ovo kao vozac mopeda :)

slika4725.jpg

slika4726.jpg

slika4727.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Bravo, evo ja danas idem sa kolegom Pizonom da bacim pogled na jedan 250cc, pa se nadam da cu i ja biti ponosan na obnovu

:takoje:

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

hehe, palo glancanje, sad ce da pohvali drug clan of the France Apotheque

Nek je sa srecom, zao mi je sto ga ne videh uzivo ali ima dana vise nego kobasica

• 2T tuner, 170 postova

Na skuteru se radilo, ono osnovno, ali toliko se vozim da ne stizem da pisem. Sipao sam motul ulje. Staje tacno 1L.

slika4753.jpg

Zamenio gume, stavio Metzeler ME 7teen.

slika4751.jpg

slika4752.jpg

Skoro sam merio potrosnju i ona u voznji po gradu, povremeno sa dvoje iznosi 4L na 100km. Cenim da bi na otvorenom bila jos i manja. Opsti utisak o motoru je odlican, mogu se preci duge ture bez nekog preteranog umaranja u toku voznje. Tovarnog prostora ima i vise nego dovoljno. Mana su mu svetla koja nisu bas na zavidnom nivou, tako da ce morati da padne neki xenon.

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Sad ti lepo meni reci gde si pazario gume i koliko para jer moram i ja da menjam pod hitno

• 2T tuner, 170 postova

Kelena. Trstenicka 18-20, Zrenjaninski Put, Borca. Zadnja je kostala 5600, a prednju sam dobio novu uz skuter. Imali su akciju za taj model prednje gume, kolega Black Adder je uzeo kod njih za 2800 dinara. Ne znam ima li jos uvek.

• 2T tuner, 170 postova

Hvala momci. Izgleda da ono bezazleno curkanje vode kod vodene pumpe i nije toliko bezazleno. Curi lepo dok se motor ne zagreje, kada se zagreje vise ne curi. Mislim da mi je otisao semering i da voda ulazi u prostor kod magneta i kroz odusak koji tu postoji kaplje. Zanima me da li u tom delu ima ulja? Skinuo sam onaj plasticni torex sraf i ucinilo mi se da su namotaji u ulju. Mozda gresim, ali bih voleo da mi neko iskusniji kaze da li sam u pravu da bih znao da pripazim prilikom skidanja i zamene semeringa. Jos jedna stvar, gde bih mogao da nabavim onaj plasticni tockic koji se nalazi izmedju variomata i kvacila? Lezaj u tom tockicu je zavrsio svoju karijeru i poceo da se cuje, pa bih voleo da ga zamenim.

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison RS250 Titanium Rider

Jel znas koja je dimenzija tog tockica ?

Mislim da se moze upasovati sa putnickog programa, to su standardni roleri za pk i zupcaste kaiseve.

Koliko ja znam ne bi trebalo da ima ulja u namotaju, mozda je popustio semening radilice prema namotaju..

Evo i moje kante :

http://img600.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0318f.jpg

• 2T tuner, 170 postova

Ne znam tacnu dimenziju ali cu ga izmeriti prvom prlikom. Ne verujem da je pustio semering jer mi se skuter normalno ponasa i ne trosi ulje. Da je semering vrisnuo, vukao bi fals vazduh i ne bi radio kako treba. Mozda se meni ucinilo da je masno ili je mozda masno od antifriza koji curi kroz vodenu.

Ti imas fabricki kofer. Lepo izgleda kada je u boji motora. Ja imam onaj naslon za suvozaca i iza njega Kapa kofer.

• Svrati ponekad, 396 postova

Moj kolega sa posla je kupio takav prošle godine i dosta sam ga vozio.

Skuter je odličan. Mašina je yamaha minareli i jako mekano i tiho radi.

Jedino mi se ne dopada je što je malo previsok i ja sa mojih 182 cm ne mogu lepo da spustim noge kada stojim i fabrički vizir je mogao da bude bolje oblikovan jer duva ubi bože direktno u oči tako da bih ga ili skratio ili povećao.

Ali sve je to stvar ukusa i navike.

• 2T tuner, 170 postova

Ovo je noviji model sa Piaggio agregatom. U pravu si sto se visine tice, i ja sam visok oko 180 i ne mogu lepo da spustim noge :) Stariji model ima rupu na viziru u visini ociju pa je moguce da tuda duva, dok je na ovom modelu to drugacije reseno.

• Svrati ponekad, 396 postova

Možda su malo preradili vizir. U pravu si što se rupe tiče ali mislim da su oblik i visina vizira uzrok duvanju pravo u oči što mi je smetalo kada vozim sa dignutim flipom kacige. Inače je skuter izuzetan, dobro poteže za 250 cc i odlično se vozi, dizajn je prelep.

Možda sam previše navikao na burgmana 400 koji je baš spušten pa mi je malo neobično ali osim visine i tog vizira koji može da se preradi ili zameni novim kod Ivana nemam nikakvih zamerki. Ipak su Ialijani izmislili skuter i pijađo je vrlo ozbiljan i cenjeni brend.

Da se voziš sa srećom. :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja