Beogradski Fantom 37 Napisano Maj 31, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Od pre neki dan sam vlasnik gore pomenutog modela i za sada imam samo reci hvale za njega. Ubrzanje je odlicno, snage ima na pretek, potrosnja je manja nego na prethodnom skuteru, a o udobnosti da ne pricam. Jednom recju prezadovoljan sam. Naravno govorim ovo kao vozac mopeda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, evo ja danas idem sa kolegom Pizonom da bacim pogled na jedan 250cc, pa se nadam da cu i ja biti ponosan na obnovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Maj 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u klub! Lep izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan hehe, palo glancanje, sad ce da pohvali drug clan of the France Apotheque Nek je sa srecom, zao mi je sto ga ne videh uzivo ali ima dana vise nego kobasica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jun 1, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci Sada mogu sa vama na voznje Viktore ima dana, lagano, pa da obrnemo neki djir zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jul 9, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Na skuteru se radilo, ono osnovno, ali toliko se vozim da ne stizem da pisem. Sipao sam motul ulje. Staje tacno 1L. Zamenio gume, stavio Metzeler ME 7teen. Skoro sam merio potrosnju i ona u voznji po gradu, povremeno sa dvoje iznosi 4L na 100km. Cenim da bi na otvorenom bila jos i manja. Opsti utisak o motoru je odlican, mogu se preci duge ture bez nekog preteranog umaranja u toku voznje. Tovarnog prostora ima i vise nego dovoljno. Mana su mu svetla koja nisu bas na zavidnom nivou, tako da ce morati da padne neki xenon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jul 9, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekih slicica mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti lepo meni reci gde si pazario gume i koliko para jer moram i ja da menjam pod hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jul 9, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kelena. Trstenicka 18-20, Zrenjaninski Put, Borca. Zadnja je kostala 5600, a prednju sam dobio novu uz skuter. Imali su akciju za taj model prednje gume, kolega Black Adder je uzeo kod njih za 2800 dinara. Ne znam ima li jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 9, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Madison RS izuzetno lijepo dizajniran skuter... Svaka čast na kupovini, puno kilometara bez kvarova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 10, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep. Neka te sluzi u zdravlju i veselju. U to ime,Ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo izgleda. Koliko si ga platio ako nje tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Avgust 15, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Izgleda da ono bezazleno curkanje vode kod vodene pumpe i nije toliko bezazleno. Curi lepo dok se motor ne zagreje, kada se zagreje vise ne curi. Mislim da mi je otisao semering i da voda ulazi u prostor kod magneta i kroz odusak koji tu postoji kaplje. Zanima me da li u tom delu ima ulja? Skinuo sam onaj plasticni torex sraf i ucinilo mi se da su namotaji u ulju. Mozda gresim, ali bih voleo da mi neko iskusniji kaze da li sam u pravu da bih znao da pripazim prilikom skidanja i zamene semeringa. Jos jedna stvar, gde bih mogao da nabavim onaj plasticni tockic koji se nalazi izmedju variomata i kvacila? Lezaj u tom tockicu je zavrsio svoju karijeru i poceo da se cuje, pa bih voleo da ga zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Challenger 2 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Hell Motocikl: Malaguti Madison RS250 Titanium Rider Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas koja je dimenzija tog tockica ? Mislim da se moze upasovati sa putnickog programa, to su standardni roleri za pk i zupcaste kaiseve. Koliko ja znam ne bi trebalo da ima ulja u namotaju, mozda je popustio semening radilice prema namotaju.. Evo i moje kante : http://img600.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0318f.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Avgust 15, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacnu dimenziju ali cu ga izmeriti prvom prlikom. Ne verujem da je pustio semering jer mi se skuter normalno ponasa i ne trosi ulje. Da je semering vrisnuo, vukao bi fals vazduh i ne bi radio kako treba. Mozda se meni ucinilo da je masno ili je mozda masno od antifriza koji curi kroz vodenu. Ti imas fabricki kofer. Lepo izgleda kada je u boji motora. Ja imam onaj naslon za suvozaca i iza njega Kapa kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega sa posla je kupio takav prošle godine i dosta sam ga vozio. Skuter je odličan. Mašina je yamaha minareli i jako mekano i tiho radi. Jedino mi se ne dopada je što je malo previsok i ja sa mojih 182 cm ne mogu lepo da spustim noge kada stojim i fabrički vizir je mogao da bude bolje oblikovan jer duva ubi bože direktno u oči tako da bih ga ili skratio ili povećao. Ali sve je to stvar ukusa i navike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Avgust 23, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je noviji model sa Piaggio agregatom. U pravu si sto se visine tice, i ja sam visok oko 180 i ne mogu lepo da spustim noge Stariji model ima rupu na viziru u visini ociju pa je moguce da tuda duva, dok je na ovom modelu to drugacije reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam video na parkingu jedan Madison 400, ne da je doooobar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Možda su malo preradili vizir. U pravu si što se rupe tiče ali mislim da su oblik i visina vizira uzrok duvanju pravo u oči što mi je smetalo kada vozim sa dignutim flipom kacige. Inače je skuter izuzetan, dobro poteže za 250 cc i odlično se vozi, dizajn je prelep. Možda sam previše navikao na burgmana 400 koji je baš spušten pa mi je malo neobično ali osim visine i tog vizira koji može da se preradi ili zameni novim kod Ivana nemam nikakvih zamerki. Ipak su Ialijani izmislili skuter i pijađo je vrlo ozbiljan i cenjeni brend. Da se voziš sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...