Jim Goose 39 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu ideju da odradim ali ne umem da ocenim koliko je to dobro za masinu. Svidjaju mi se izduvi 4 u 2 . Na suzuki gsx 600 f ili 750 f izduvi su 4 u 1 a ja bi hteo da ih odradim 4 u 2, kao sto su uradjeni na katanama predhodne serije. Svidja mi se da vidim izduvne terminale sa obe strane motora, a svidja mi se i taj zvuk sa katane sa izduvom 4 u 2 . Znam da sa tehnicke strane gladistaje sve moguce, nije problem ni rezanje cevi, ni varenje ni modifikacija oklopa, problem je u tome kako ce se ponasati masina nakon promene aupuha. Sta se dobija a sta gubi sa ovako radikalnom promenom ? Koliko znam same masine sa katane i serije f su iste ( ispravite me ako gresim ) pa je onda i pitanje : zasto je suzuki u te dve serije menjao formu aupuha ,samo modernizacije i estetike radi ili... ? Dali je neko vec radio ovako nesto i koja su iskustva ? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novisad 9 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam upitanju je prakticnost i estetika.Ja imam suzukija gsx750f sa original izduvima 4 u 2 a hocu da stavim 4 u 1 zbog sigurnijeg prilaza i zvuka iako znam da gubim simetriju i balans ali tako hocu . ukusi su razliciti .sce najbolje pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...