soneludak 0 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo , ja sam Nenad dolazim iz bg-a , obilazio sam ovaj sajt do nedavno , pa reko aj da se registrujem. Nasledio sam moje skuterce od sestre (rodjendanski poklon) , imam 16 godina (sveze meso) vozim kymka 50 kubika koji je nensy imala zdravo svima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Batice pamet u glavu i kacigu na istu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m3th0dm4nx zx636 1 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Lekino Brdo Beograd Motocikl: kawasaki ninja 636 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 13, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Voziš onaj Nevenin krš?! Znači, hrabar si i previše Dobrodošao p.s. jel može da upali na dugme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 13, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Voziš onaj Nevenin krš?! Znači, hrabar si i previše moj skuter tj sada njegov , nije krs...a ne pali na dugme jer je i njemu draze da pare za anlaser potrosi na gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...