husar 30 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pesaci placaju ulaz 200 dinara a bajkeri 400 ???? da nije mozda obrnuto ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pesaci placaju po danu 200 din i za te pare imaju koncert,dok motoristi placaju 400 din za ceo vikend ,dobiju kuvano za veceru u petak,rucak u subotu ,pivo na defileu i u nedelju za dorucak jaje sa slaninom ,u restoranu Debeljacka jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,kazu jedan od boljih skupova u Srbiji,dolazim bas da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno samo ne znam da li motorom ili autom pa onda ko pešak pa sedenje na šatorskom krilu A šta je za ručak u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Postujem celokupnu organizaciju i slazem se da je ceo meni u odnosu na cenu O.K. ali sta se desava ako neko dodje na jedan dan (mozda je vremenski ogranicen i ne moze da dodje da bude ceo vikend na skupu)... Za jedan dan takodje placa 400 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan U subotu za rucak pasulj sa rebarcima,kobasicom i slaninom.Za prenociste mozete se raspitati http://www.relax-kovacica.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Postujem celokupnu organizaciju i slazem se da je ceo meni u odnosu na cenu O.K. ali sta se desava ako neko dodje na jedan dan (mozda je vremenski ogranicen i ne moze da dodje da bude ceo vikend na skupu)... Za jedan dan takodje placa 400 din? na bilo koji skup da odes placas ulaz isto,ostao pola sata ili sva tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih administratora da prepravi naslov teme na moto rock meeting,posto drug Husar ocito da je pogresio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1335 Napisano Jun 18, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo, za smeštaj takođe preporučujem RELAX Kovačica (jako je blizu) a možete da svratite i do Padine, u sred ravnice a brdovito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoZivanov 3 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vojvodina, Orlovat Motocikl: Yamaha WR125R Prijavi odgovor kao problematičan To sve ustvari izgleda ovako: PETAK: .............. SUBOTA: ................ NEDELJA: (buđenje) ...................... PONEDELJAK: (Razmene utisaka) Tako da....: Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Postujem celokupnu organizaciju i slazem se da je ceo meni u odnosu na cenu O.K. ali sta se desava ako neko dodje na jedan dan (mozda je vremenski ogranicen i ne moze da dodje da bude ceo vikend na skupu)... Za jedan dan takodje placa 400 din? na bilo koji skup da odes placas ulaz isto,ostao pola sata ili sva tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to običaj da se preko objave jednog skupa postavi druga koja je u damping fazonu? Dođite, mi smo domaćini, a ovi iz Debeljače nisu? Otvori svoju temu. Nekolegijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Obisano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Postujem celokupnu organizaciju i slazem se da je ceo meni u odnosu na cenu O.K. ali sta se desava ako neko dodje na jedan dan (mozda je vremenski ogranicen i ne moze da dodje da bude ceo vikend na skupu)... Za jedan dan takodje placa 400 din? na bilo koji skup da odes placas ulaz isto,ostao pola sata ili sva tri dana Govorim o skupovima gde se placa ulaz,placas isto ostao pola sata ili ostao sva tri dana,kakve sad veze ima ovaj plakat kad se ulaz ne placa uopste? Offujemo temu nepotrebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan u celom svetu su moto susreti BIKE WEEKEND,pa tesko je to prilagoditi onima koji dodju na dva sata na susret.Spakujte se i odvojte dan,dva da se malo opustite ,siguran sam da cete se lepo provesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan u celom svetu su moto susreti BIKE WEEKEND,pa tesko je to prilagoditi onima koji dodju na dva sata na susret.Spakujte se i odvojte dan,dva da se malo opustite ,siguran sam da cete se lepo provesti. Nazalost u petak imam obaveze ali u subotu sam ceo dan kod vas. Nadam se da ce moci da se ulazi i izlazi iz kampa, mislim kao pešak. Posto bi da idem malo do Kovacice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to običaj da se preko objave jednog skupa postavi druga koja je u damping fazonu? Dođite, mi smo domaćini, a ovi iz Debeljače nisu? Otvori svoju temu. Nekolegijalno. Nisam to rekao, niti sam imao u planu tako nesto. Ako pogledas malo bolje videces da nam skupovi nisu u istom danu, cak ni u istom mesecu. Cak sta vise ja idem u Debeljacu. Hteo sam samo da pokazem da ima klubova koji ne naplacuju ulaz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 39 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ljudi bio nocas do fajronta bilo prelepo sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...