mzetz250 1 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 45 postova Motocikl: MZ ETZ250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam jedno pitanje,mozda je malo glupo ali sta je tu je, za sve postoji prvi put. Pitam se kako da ocistim cijelu masinu mog ljubimca (etz250). Odnosno da ga odribam onako da se "sija" . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 29, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Axel Sagraso ili K2 Naprskaj na HLADAN motor, ostavi 5-10min da deluje, istrljaj nekom četkom i isperi crevom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 29, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Smirgla gradacije od 200 do 2000, pa polir pasta i neka fina krpica.. Naravno pre toga ovo iznad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mzetz250 1 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 45 postova Motocikl: MZ ETZ250 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce da bude sa plastikom,ako slucajno poprskam po njoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Jedan pro`bo pa se oneredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanca 0 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Crko mi je automat migavca na Mz etz 250 interesuje me da li se hvata mozda od stojadina ili yuga taj automat??? Unapred hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Traktor IMT 533 539 itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...