Anicic 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav svima! Imam problema sa yamahom majesty 180 , 2005god! Radila je odlicno do nedavno, ostavio sam je ugasenu na par dana i kada sam pokusao da je upalim naisao sam na poteskoce, posto nema kurblu nego samo el.starter posle dugog pokusavanja jedva sam upalio i iz auspuha je pocela da izlazi neverovatno velika kolicina belog dima koji je imao cudan miris, dva minuta kasnije dim je nestao i poceo je da radi ok! Svako sledece paljenje bilo je jako otezano, posle minut verglanja, bio motor hladan ili zagrejan i uglavnom izadje na par minuta taj beli dim...nakon toga stvari se normalizuju! Ako neko moze da mi da sugestiju sta bi mogao da bude eventualni kvar i gde na motoru da trazim resenje za ovaj problem! Buni me to sto i kad posle duze voznje ugasim motor, opet se javljaju problemi sa paljenjem i dimom kao da je totalno hladan! Unapred hvala svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jesi li proveravao vodu,beli dim je znak da je antifriz usao u cilindar..skoro smo radili jednu 2006to godiste,slicne simptome,dugo je stajala pa je pustila,zasto,,ko zna.. delova ima neces ih tesko naci,dao bog nije ni komplikovana za rasturanje itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anicic 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista proveravao, verovatno da je to u pitanju! Jel mozes da mi das neke indikacije, sta da otvaram, gde da gledam, a za detalje cu se snaci sam! Jel i ta yamaha koju ste radili imala probleme i sa paljenjem?! Hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan naravno,i dimila je belo,,, ali tvoja je verovatno 14,75ks, 4 takta, nediraj nista jer treba je uzubiti itd,naravno ako si vican mehanici otvori je sam,ako nisi nemoj,,,nama serviserima je lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anicic 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto sam u italiji i nemam gde da je otvorim, niti imam dovoljno alata! A kad su delovi u pitanju, sta se menja i koliko otprilike vremenski traje taj posao?! Cisto da znam okvirno zbog kesa koji moram da izdvojim jer se ovde rad mehanicara placa na sat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,,pa ..sta da ti kazem,prvo vidi dal je to,pa...,,nadji nekog ko se bar malo razume pa ..tako je jeftinije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anicic 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke, daj mi samo okvirno tvoje misljenje sto se potrebnog vremena i delova tice, npr sta ste na toj yamahici menjali, da bar steknem svest o problemu! hvala ti puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...