Kicoo 73 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam sve objasnio u naslovu.. Interesuju me razlike izmedju ova dva... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan The WRE/SMS is restricted to 15bhp and has about 28 when you take out the restrictions. The WR is restricted to about 6-7bhp(!) to meet co2 and noise requirements and puts down about 38 to the wheel derestricted. The difference between the WRE and WR is gearbox, sprocket sizes, frame, suspension, cylinder ports and carb. The WRE/SMS uses a 28mm Dellorto with TPS, the WR uses a 38mm. Suspension is cheaper and softer on the WRE/SMS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala bobaneeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj da ne pokrecem novu temu, jel imao neke ovu WRE, kakve su u opste ove stare huse za odrzavanje i delove? Za ono zasta su predvidjene(za off i enduro zajebancije) pretpostavljam da su dobre, a video sam jos par zanimljivih ali starijih modela pa me zanima dal je ko imao iskustva sa njima?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...