mvSHOEI 267 Napisano Maj 26, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neku Nokiu sa GPS-om,prednost E72 i bez touch screen-a. Saljite ponude na pp ili 061 68 97 978. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Maj 26, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da ti offujem temu,ali koliko ja znam n72 nema navigaciju A mogu da ti dam predlig za n79. Isto je mono blok,nije touch screen,ima gps,5mp kamera sa carl zeiss optikom,stereo zvucnike bezicni internet... i lep je telefon. Ja sam ga imao dve godine i bio sam prezadovoljan sa njim. Da mi nije ispao ne bih ga ni menjao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 26, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan U svaku simbian nokiu moze navigacija garmin,bar ja jedino nju znam da ubacim da radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Maj 26, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U svaku simbian nokiu moze navigacija garmin,bar ja jedino nju znam da ubacim da radi. Nije stvar do Symbiana,nego do telefona. Mora telefon da ima u sebi GPS uredjaj da bi mogao da ubaci garmin xt mobile i da koristi navigaciju besplatno. To mu ustvari znaci da ne moze da radi navigacija ako u telefonu nema sta da uhvati signal sa satelita. resenje je i da se telefonu doda externi gps uredjaj,ali to je vec neka druga prica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 26, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan U svaku simbian nokiu moze navigacija garmin,bar ja jedino nju znam da ubacim da radi. Nije stvar do Symbiana,nego do telefona. Mora telefon da ima u sebi GPS uredjaj da bi mogao da ubaci garmin xt mobile i da koristi navigaciju besplatno. To mu ustvari znaci da ne moze da radi navigacija ako u telefonu nema sta da uhvati signal sa satelita. resenje je i da se telefonu doda externi gps uredjaj,ali to je vec neka druga prica... istina imam dve nokije koje koristim, obe imaju garmin xt, obe imaju integrisani gps................dok je kod prošlog telefona (N73) trebao eksterni gps uređaj............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 27, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan moja greska,nisam znao za taj podatak,vec sam gledao text da covek trazi e72 a znam da sam drugaru davno ubacio garmin u istu i da je radilo. I mislim da svaka Nokia symbian ima ugradjen GPS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš, ovaj, grešiš silno sine nema svaki symbian ugrađen GPS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao 5230, jes da je jedna od jeftinijih (slabijih po performansama) nokia i da vecina ne zna da ima GPS, ali mi je garmin radio odlicno. Uputstvo (lepo objasnjeno) i instalaciju sam nasao na nekom hrvatskom sajtu i sve odradio sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na Nokia N95 8GB instaliran Garmin. Softver ko softver lepo radi ali telefon ima jako los gps cip i slabo hvata signal , i kada ga nahvata brzo ga izgubi. Mislio dam da je do mog telefona, ali sam na netu nasao da je fabricki i da svi imaju problem. Ovaj telefon izbegavaj kao i n82 to je isti hardver Istu navigaciju sam instalirao na C5 i radi ko zmaj. Ako kupujes telefon samo zbog navigacije, misllim da je to promasaj, bolje kupi pravu navigaciju, sada bar nisu skupe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Maj 28, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan moja greska,nisam znao za taj podatak,vec sam gledao text da covek trazi e72 a znam da sam drugaru davno ubacio garmin u istu i da je radilo. I mislim da svaka Nokia symbian ima ugradjen GPS Ah! izvinjavam se,moja greska. Ja sam procitao N72 umesto e72... E72 je sasvim drugi telefon i ima GPS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Nokia-E72-Telenor-2199764-oglas.htm?filter_id=5907335 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 29, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi vidim da se ovde napravila dilema ko da kupujem stan U svakom slucaju uzeo sam E72 pre neki dan, mozda bi uzeo jos neku,saljite ponude na pp. 0616897978 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...