Xiriumm 2 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko ima neki predlog za bocne maske..Motor frontalno gledano izgleda ok..Ali kada se gleda sa strane ocigledno je da bi bio daleko lepsi sa nekim bocnim maskama,mozda ralicom ili nesto slicno..Ako neko ima neki predlog.... Nzm da li sam nasao adekvatan deo foruma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Maj 25, 2012 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nabaci nesto kao sto je na Kawasaki ER-6N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xiriumm 2 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan nabaci nesto kao sto je na Kawasaki ER-6N E svidja mi se predlog nesto slicno i planiram..Sada se nadam da ce jos da se javi neko sa konrektnom ponudom od ovih momaka koji rade sa plastikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje guje pa vidi jel ti se nesto svidja.... --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?1atmsc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je greota stavljati blo sta sto pokriva hkadnjak i agregat,jer je to najlepsi deo motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan MA izmislja toplu vodu ... mozda neka ralica dole i to je to ... motorche je ko bombona..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mzetz250 1 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 45 postova Motocikl: MZ ETZ250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje guje pa vidi jel ti se nesto svidja.... --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?1atmsc Izvini, koji je ovo motor... super je *__________* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan nabaci nesto kao sto je na Kawasaki ER-6N Uuuuu sto je dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan I ovako extra izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...