Arsa 475 Napisano Jun 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan 'ajDmo da zavrsimo ponudu za sezonu 2012/2013... 05.06. sreda - let iznad kukavicjeg gnezda - ocena 8/10 10.06 - ponedeljak - transilvanija - ocena 8/10 toliko za sad do sledece zezone! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 3, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem za Transilvaniju 10.06. Moze? Ja i draga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jun 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisana transilvanija za kolezu Mareta!... Oce l' ko na let? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 11, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem se jos jednom zahvaljujem nasem kolezi Arsi na prelepoj predstavi. Ja i zena smo uzivali. Predstava je bila odlicna. Inace,Arsa kaze da radi rasvetu u pozoristu mada,kako ga svi pozdravljaju i znaju tamo,ja bi rekao da je direktor pozorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo gospodo skuterasi malo obnoviti kulturna desavanja! Kako je pocela nova pozorisna sezona 2013/2014 ja cu nastaviti sa ponudama za ugoscavanje po dvoje na predstavama velike scene Beogradskog dramskog pozorista!!! Pa da pocnem: 12. SUBOTA - ELING od 20:00 Dobrodosli! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Veceras, cetvrtak, 07. novembar 2013 od 20:00 Velika scene BDP-a predstava Let iznad kukavicjeg gnezda - moja ocena 8/10 Dobrodosli! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo nakon mesec i po dana da probam opet da nekog zainteresujem za kulturna desavanja Ako nikog ne bude, moze slobodno lock teme kako nema interesenata... Dakle, 25. decembar 2013. od 20:00 predstava Let iznad kukavicjeg gnezda - moja ocena 8/10 Pa da lagano privodimo godinu kraju i navalimo na praznike! Dobro mi dosli! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 18, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Sto lock,pa ja mesec i po dana cekam da se javis! Em mi pozoriste u komsiluku em se kulturno uzdizem! Ja se prijavljujem za karte. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 18, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih se prijavio za karte ako nije kasno. Da malo iznenadim ženu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 18, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Vidis koja navala! Peki lepo se provedi,ja jos nisam ozenjen! Sledece su moje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 18, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis koja navala! Peki lepo se provedi,ja jos nisam ozenjen! Sledece su moje! Hvala puno druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 18, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedi,komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eve se nadam da se sporazumeh sa Pekijem pa ocekujem njega i dragu mu u sredu 25. Sad ce da prelistam raspored za jaGuar pa ce da vas vicem opet!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 18, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Eve se nadam da se sporazumeh sa Pekijem pa ocekujem njega i dragu mu u sredu 25. Sad ce da prelistam raspored za jaGuar pa ce da vas vicem opet!!! Sve jasno...vidimo se u dogovoreno vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Arso posle Studenta računaj moju dragu i mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo 'vako! 26. 12. 2013. od 20:00 predstava ELING - moja ocena 8/10 Kako je predstava rasprodata moram da napomenem da je moguce da ce pridoslice sedeti u lozi i morati da se loze , ako navala bude tolika mozda hteti da izdangube samnom u kabini rasvete... ili u krajnjem slucaju sedeti u zbijenim redovima u sali sa gomilom dece i uzivati u predstavi U svakom slucaju obecavam izuzetan provod Pa dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 20, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak radim,tako da Alexa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Arso računaj na mene, Studente hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto Eling smo caskom rasprodali krakonji i curi mu... Aj da oDcepimo od januara malo! Prva predstava posle novogodisnjih i Bozicnih praznika je 15.01.2014. - Moj sin samo malo sporije hoda - moja ocena 6-7/10 Najnovija predstava na velikoj sceni pa mozda jos treba da se uhoda... Zanimljiva je po glumackoj ekipi : Tirke, vesna cipcic, milena pavlovic idr... Pa izvolte i u NG na veliku scenu BDP-a!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Arsenije car, moracu jednom da dodjem u pozoriste ne zbog predstave nego cisto da ti pokazem kako se dizu regleri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 26, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu priliku da se zahvalim u ime supruge i u svoje lično ime kolezi Arsi na sjajnom dočeku i odličnoj predstavi :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je Peki da vam je bilo OK u teatru! Upravo ugoscavam Krakonju i njegovu lepsu celinu! Valjda ce i oni biti zadovoljani pa da uspesno zavrsavamo ovogodisnju pozorisnu ponudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 26, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=M1ypn0y32Ac :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična predstava, hvala Arso! Loža je do jaja Radujemo se unapred sledećoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je sutra veeeliko zimsko okupljanje MSC ekipe, a ja kukavan moram da rmbacim, resih da ponudim kulturno desavanje protiv onog tamo prejedanja i opijanja pa da probam... mozda nekog prevarim Dakle: 18 januar 2014. od 20:00 predstava transilvanija - moja ocena 8/10 Ko je gladan kulturnog desavanja, a ne mesanog mesa i odlicnog druzenja, dobrodosao mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...