GoranTini 319 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Pero kao da je stvarno neko hrkanje...samo kukas brate mili. Ajde bre, kad bi cuo Darka, mene bi uramio odmah. Na Hilandaru, izlazimo iz spavaone a meni dobacuje neki lik, brate bre hrces za medalju, brate jebote, strasno! To slusa jedan monah i blagim glasom rece, nije to njemu od hira nego od Boga! Tek ce ovaj lik, pa brate, ovaj oce, jel Bog stvarno nije imao nista drugo da mu da nego brate hrkanje? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i sve pohvale ,odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 24, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično, svaka čast celoj ekipi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitalo me nekoliko drugara telefonom kolika je cena 1l bezolovnog 95 u Grckoj pa dajem informaciju za sve ..1,83E i 1,85E.Onaj jaci od 98 je neki cent skuplji. Znaci po danasnjem kursu 216 dinara litar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ekipi stvarno ste napravili dobar putopis lepo se druzili i prelepe stvari videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro! Sve dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam ceo putopis u jednom dahu.Svaka cast za pisanje i fotke sto ste pokusali da nam bar malo prenesete mir i spokoj sa Hilandara. Svaka cast momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci u jednom dahu sam iščitao celu priču tj. putopis i oduševljen sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na ovom divnom putopisu. Uzivao sam i u slikama i slovima. Poseban pozdrav za mog prijatelja motorasa Debeljana.!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Levak, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan Sve ste lepo opisali i preneli nam. Steta je samo sto se virtualno mir u srcima koje ste sa Hilendara doneli ne moze preneti. Drago mi je da ste uzivali u svakom trenutku ovog putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Jun 2, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, teksta nije mnogo, sta vise! Ovo ipak nije putoslik kako neko rece mada su i slike izvanredne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 2, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim recima...nego nema ovih bajkera da i oni okace po neku slikicu. Sto puta sam rekao kad god ja nosim aparat mene najmanje ima na slikama. Ajde kompanjoni dajte neku diskusiju breeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci. Mimoisli smo se za par dana. Ja sam pohodio Svetu Goru od 23 do 28 maja. Bio sam i u Kareji dve noci, tamo je tek prelepo. Sledeci put, hvala bogu morate da posetite i Kareju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Jun 4, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, steta sto se najcesce na Hilandar odlazi samo na dva dana (ili nesto vise od 24h), ali tako najcesce biva. Samo jedno pojasnjenje putopiscima: ono na moru je Sveti Vasilije na moru, tako ga zovu hilandarci i pripada manastiru Hilandaru, kao i jos nekoliko kilometara uz obalu. Ziloti su u Esfigmenu, a koga put dovede do Hilandara, nije daleko ni stici do Esfigmena. Dok ste isli puteljkom ka odbrambenoj kuli (pirgu kralja Milutina), nesto pre nje, mislim da se ona vec vidi u daljini ispred, ima jedno skretanje na desno. Pre par godina je bio i putokaz da se tu skrece za Esfigmen. Od tog skretanja do zilotskog Esfigmena ima oko 35-40 min hoda. Eto, ako neko bude zeleo, nije ni do tamo daleko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis,savrsena destinacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svesni smo da nismo mnogo toga videli ali to je dug za neko buduce vreme i neke buduce posete.Shvatili smo duhovnu dimenziju Hilandara za ono kratko vreme koje smo proveli u manastiru, a tu dimenziju smo pre samo naslucivali i vraticemo se sigurno ponovo.To je najveci benefit ovog putovanja.Sada znam da svako bar jednom u zivotu mora da poseti Hilandar,jer u onom kamenu je izvor svih vrednosti srpskog naroda koje smo mi nazalost u velikoj meri zaboravili..hvala ti na informacijama koje si nam pruzio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Esfgmen obavezno treba posetiti. Jako su ljubazni i gostoprimivi, u njihovom manastiru moze i da se prespava i to bez najave. Postoji putokaz jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis. Svaka cast momci. Poseta Hilandaru je stvarno nesto posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lera 0 Napisano Jun 9, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, pročitao sam ga sa uživanjem. Sve najbolje (inače bio sam u onoj grupi koja Vas je ipratila na put iz Niša - Rale) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar Usic 0 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo posle skoro godinu dana od tog putovanja da kazem i ja nesto,prvo svim clanovima foruma veliki pozdrav od mene,zbog problema sa mrezom ni sam neznam koliko puta sam pokusavao da se uclanim,ali evo to je uspelo zahvaljujici mom prijatelju Zokiju nis a bogami i njegovom prijatelju.Bio sam clan te ekipe koja je isla na Hilandar,u principu nema sta da dodam,sve je bilo savrseno,jos jednom veliki pozdrav Debeljanu, Zokiju i Tiniju na nezaboravnoj voznji i druzenju,do neke sledece voznje veliki pozdrav svima od Petra Usica-Usketa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan RESPECT :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan procitao u komadu, i pozeleo da, ako bog da, odem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlazak na Hilandar ima jedan poseban duhovni čin, koji svako od nas treba da oseti na svoj način. Jos kada je ekipa sa kojom se putuje dobra onda je sve savršeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 12, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako...kao sto rekoh, sa ovom ekipom bih sutra krenuo na put oko sveta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...