kingN1 17 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Odnedavno posedujem Suzuki Sv 650cc 2005 godiste.Desava mi se da recimo kad je motor ne zagrejan dovoljno kad se ubaci u prvu brzinu i zeli krenuti da se ugasi(to je po meni recimo ok),ali da ja predjem sa njim 23 km i da zelim da prebacim iz druge u prvu brzinu(malo sam ostrije pustio kvacilo,bez gasa)i meni se motor ugasi.To mi vec deluje kao neki problem ali se to samo jednom desilo.Za malo da mi motor padne.I jos nesto desilo mi se 2-3 puta da kad hocu da ga upalim hladan motor,meni se pri paljenju displej ugasi i upali ponovo kao da sam iskljucio kontakt i ukljucio ponovo.Da li je to problem sa strujom ili nesto drugo? Drugo pitanje je uradio sam servis odmah posle kupovine,zamenio rashladnu tecnost i majstor mi je dolio do cepa.Pri normalnoj voznji ni sam imao problema,medjutim kada sam izasao na vrh jednog brda i stao,temperatura je bila 104 stepena i ventilator je radio ali sam primetio da je pocela tecnost da curi na odlivnom crevu ispod motora.E sad da li ja trebam da dolijem ponovo do cepa ili je to reakcija zato sto je bio pun hladnjak? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan 1. problem sa resetom instrument table moze da bude vezan sa dotrajalim ili ostecenim akumulatorom ili losim spojem na istom... 2. ne sipa se tecnost do cepa ili odokativno vec kako je to proizvodjac propisao: http://bolty.net/2009/08/19/how-to-change-the-coolant-in-your-sv650/ 3. Koliki je ler na tom tvom sv650 kad je zagrejan i da li ti radi sauh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Stavi novi akumulator, ili dotegni kleme.... proveri punjenje! I povecaj ler gas na 1300 rpm, i proveri filter vazduha da nije MNOGO zaprljan... Manje vise isto sto je i kolega iznad naveo... POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu ste kada sam kupio motor akumulator je bio skroz ispraznjen,cak ni sat nije radio(bar za njega treba minimalno struje) .Ja sam napunio akumulator ,ali je on verovatno za staro gvozdje,kupicu nov obavezno.Sto se tice obrtaja to je ok 1300. Hvala ja se uplasio da nije neki kvar u pitanju sa strujom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Cime si ga punio? Ako si koristio auto punjac mozda si ga time dokusurio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan stari je punjac ali mi nije prvi put da punim akumulator zato sto imam i skuter,medjutim kada sam skinuo punjac akumulator je bio dosta vruc da ne kazem usijan-moram da kupim nov bar oni ni su tolko skupi-samo ne znam koji da kupim.Ako neko zna gde mogu da se nadju dobri akumulatori?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Auto punjaci su na 5-6 A sto je mnogo za moto akumulatore. Kod punjenja vezi redno sijalicu od migavca na punjac, sto ce ga ograniciti na 2 A. Za SV bi trebalo da je tip YT12A-BS (yuasa,exide,landport..). Kucaj u google-u tip akumulatora izaci ce ti par radnji kod nas gde mogu da se kupe da ih ne reklamiram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterycentar.rs/products/YUASA-YT12A-BS-12V-10Ah/pid/783402 to je taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...