cula 83 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je vas savet kako najbolje da predjem ovaj put .krecem iz beca a odrediste igalo u crnoj gori,za putovanje imam 2 dan sa jednim nocenjem.ja sam gledao dve opcije.duza-skuplja bec,slovenija sa spavanjem u rjeci a druci dan auto put do splita pa magistralom ili druga opcija brza-jeftinija bec,hrvacka sa spavanjem kod rodbine u banja lucu i drugi dan,auto put b.luka-mostar-dubrovnik-igalo.svaki predlog i sugestija je dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam od Varazdina do Herceg Novog dva puta u poslednjih mesec dana, Prvi po meni i zanimljiviji a i jeftiniji je Zagreb pa iz Karlovaca na Plitvice i starim putem ka Dubrovniku, pratis table i samo u jednom delu vozis auto-putem. Drugi put sam isao Zagreb, Rijeka, (isao sam na Krk) pa odatle auto putem do Makarske, dosadno je, ima bas jakog vetra (na dva mesta me policija usmerila na neki stari put koji je bas los) i jos je dalje mislim za 300km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporučio rutu preko Hrvatske i Bosne znači Banja Luka-Mostar-Trebinje-Herceg Novi-Igalo.Put od Banja Luke do Jablanice je solidan lep za turističku vožnju sa lepim predelima.Drugi deo od Jablanice,preko Mostara-Trebinja do Herceg Novog je dobar i brz put sa dosta kvalitetnim asvaltom,dugim pravcima i brzim krivinama.Ja sam tom trasom išao od Bara do Prijedora i natrag pre mesec dana. Kako god odlučiš srećno se vozio. Od Banja Luke do Igala ovom trasom imaš 420 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan znaci kroz bosnu ,tako sam i ja planirao,ipak je manja guzva i bice prijatnije za voznju (nece biti toliko toplo kao pored mora a ima i dobre jagnjetine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...