5RA 1 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac kofera za GIVI kufer,samo ne plastican. Evo ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav je bio,ali je puko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj donji ti je monolock sistem a gore monokey tako da ne znam postoli li metalna varijanta za to sto ti trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja kao onaj gornji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan meni treba za donji kao sto kolega reko "monolock" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/givi-postolje-za-kofer-oglas-49084/ Ovo ti je sasvim dobro i mislim da bolje neces naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slicno,kao na slici sa skuterom. Puklo i ne bih plasticno,nema mesta za suvozcee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slicno,kao na slici sa skuterom. Puklo i ne bih plasticno,nema mesta za suvozcee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan imam pravljen monolok ali je ruzan to sto je tebi puklo je metalno ali se ne vidi kad se stavi kofer a imam i plocu kapinu orginal,trgujemo za prsluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam gbas takav kao sto trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena i ako moze neka slika?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan cena 25e slika veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Evo sličica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo sličica Ovo je alu ja ga imam super kosta nov mislim nekih 2.500 ili 3000 din? Ja sam ga dobio zajeno uz drzac kofera po ceni od nekih 6500 sa nekim popustom! Dakle ako trazis ovakav kupi siguran je i cvrst!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...