stormović 0 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! trenutno sam okupiran kupovinom novog bajka. Izbor sam suzio na manjeg stroma. O ovom bajku sam mnogo toga procitao,i uglavnom sva iskustva su uglavnom pozitivna.E sad,moje pitanje se odnosi na njegovu nosivost. Naime moja lepsa polovina i ja brojimo zajedno oko 200kg :o,tako da me interesuje vase misljenje da li ce to strom moci podneti,i sta bi na njemu trebalo izmenjati da bi mu se eventualno povecala nosivost,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan A o kojoj je kubikazi rec ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan A o kojoj je kubikazi rec ??? pise manji strom,znaci 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan A o kojoj je kubikazi rec ??? pise manji strom,znaci 650 Jbg. Nisam znao. Ali sad sam gledao na Bikez i ne pise snaga motora. Mada 650ccm...trbalo bi da je sasvim dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan po knjižici za "velikog" stroma: max ukupna nosivost (vozač, suvozač, prtljag): 204 kg max prtljag: 30 kg šmajser ima "malog", pa će ti dati podatak iz njegove knjižice.. *strom, a ne storm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stormović 0 Napisano Octobar 25, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan *thanks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stormović 0 Napisano Octobar 25, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzim odgovorima,stvarno ste super. I ja sam nasao podatak o nosivosti max 207kg. E sad nasa tezina + minimalni prtljag,to bi bilo to,mozda malo vise. :-\ Meni je bitnije dal ce to imati posledice na samo vesanje,i ako da, sta bi tu moglo da se popravi i doradi,nego to kako ce to uticati na brzinu i sl.Uostalom 67 konjica je sasvim dovoljno za moje potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan stormo brate nas dvojica ja 110 kg , moj drug 125 , kofer pun, sva oprema na nama i tank torba , pravac via pg sarajevo u povratku promasimo put 40 km uzbrdo preko gorazda po makadamu i ja nidje nisam osjetio problem sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stormović 0 Napisano Octobar 25, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan e to je ono sto sam hteo da cujem ,thanks! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...