Popsy 2907 Napisano Jun 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan na moju žalost moraću da propustim ovu vožnju zbog gomile razloga koji su se urotili protiv mene... još žalije mi je što se neću voziti sa fenomenalnom ekipom ... Momci & devojke, dobru vožnju vam želim ... i nemo da škrtarite na slikama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan e jbg :-( steta sto ne mozes doci, nema prave zabave bez ursusa u ekipi ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan bice izgleda repriza prosle godine, zato spremite kisna odela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan bice izgleda repriza prosle godine, zato spremite kisna odela! Nece valjda? Jel pada kisa kod vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan bice izgleda repriza prosle godine, zato spremite kisna odela! Nece valjda? Jel pada kisa kod vas? Opaaaaa,bice veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se priblizan broj ucesnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan DJORDJINO...PRESTANI DA ZAPITKUJEŠ...SAMO ĆE TI SE KASTI,ČISTUNICE MOJA:-D :-D :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me plasis ovim velikim slovima ,masina je spremna,vidimo se,ti samo spremi dorucak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me plasis ovim velikim slovima ,masina je spremna,vidimo se,ti samo spremi dorucak Dorucak spreman,..bice to najbolja pasteta u tvom zivotu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni od mene nista ! Izvinjenje celoj ekipi i organizatorima !! Pozdrav Hepi endurasi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa od 9 ludaka uspesno zavrsila danasnju enduro voznju, skoro svi su se potpisali na motor sa podlogom koju su gazili ali na srecu prosli su bez ogrebotina na sebi Utiske prepustam ucesnicima, a organizatori su potpuno zadovoljni! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 23, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Epilog jurnjave za vama. I taman kad sam vam se primakao i čuo da besnite brdo ispred mene - izdahnuo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Jun 23, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 23, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mu nije ništa. Izgubio totalno kompresiju. Ili su ventili koji su se već čuli, ili karike. Skoro 2 sata, bez kapi vode sam išo nazad do prve kuće gde mi se ponudi ČOVEK da odemo traktorom po njega. Nikad više sam u šumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 23, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan auuuu, pa mi smo znaci tebe culi u sumi i cekali al ne docekasmo... ugac bre, kupi hondu! Elem ja se sad vratih iz kraljeva voznja bila odlicna, drustvo jos bolje, izvorska voda otprilike najbolja! Sve ce vam biti jasnije kad drugari postave slike!!! Pozzz i hvala organizatorima, nek ostanu ovakvi i dalje pa da se vozimo jos dugi niz godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vrhunski ... Ekipa ekstra... Bilo je svih podloga, kamenja, blata , makadama, ma sve zivo. Ajmo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Epilog jurnjave za vama. I taman kad sam vam se primakao i čuo da besnite brdo ispred mene - izdahnuo je. Pa sto nisi zvao da te cekamo, ionako smo se glavilii u blatu pola sata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja sa mog prvog enduro druzenja i voznje,prvo moram da dam jedan veliki pozdrav za ekipu,stvarno ne mogu recima opisati koliko su mi ljudi pomogli objasnili neke pocetnicke stvari i tako to,veliko hvala Oko 120km makadama za mene pocetnika malo mnogo ali savladalo se nekako,nadam se da nisam usporavao drugare,blata na sve strane ,kamenje i nekako mogu da podnesem ali gde onoliko blata bas na prvu moju voznju,ali sta da se radi,kazu to je sastavni deo endurasa . Kad cemo opet? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo usporavanje, blato je dalo posebnu draz . Lepo si peglao, kad si preziveo po onim zabitima i kamenjaru mozes da ides gde oces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos,cekamo Ovelorda i Ruska ima slika dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, Ruska i ja na kafi u kampu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...