Nikola535 133 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dilema,hteo bih da odradim sam,imam sav potreban alat i prethodno iskustvo oko popravljanja i cackanja motora,ali nikad nisam menjao ulje u vilama.I evo upravo stiglo ulje. Da li se upustati u tako nesto ili ici kod majstora? Jel metoda u redu? Jel ima nekih delova na koje treba posebno da obratim paznju. U pitanju je virago 535. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo jednostavno mislim da je glupo da bacas pare na majstore za stvari koje mozes vrlo lako sam. Ja sam na svom KLE-u menjao i semeringe i ulje, dobro oko semeringa ima mnogo vise posla ali sve sam to prvi put radio, malo vise vremena mi je trebalo nego nekom majstoru ali dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto skines gornji cep moras da otpustis gornji trougao, pa tek onda cep, ali dok skidas cep pazi da ti opruga ne izleti nije jak potisak tako da ne moras da mislis na zube i pazi samo da sipas jednaku kolicinu ulja u oba stapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan To sam hteo da cujem,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...