ivvyu 19 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Napokon mi se pruzila prilika da malo pobegnem iz grada. Dva dana vozikanja, po extra vremenu , i predjenih oko 1150km je vise nego dovoljno da se napune baterije za dalju gradsku guzvu !!! Nisam bas nesto vest u pisanju, a i ovo mi je prvi putopis koji postavljam :) doduse sa zakasnjenjem ! Pa tako da su svi komentari dobro dosli . Ovo je ruta kojom sam isao, vidi se da sam ponavljao neka mesta ali to je zato sto sam prosao bas ovim redosledom : beograd-vlasina-vlasotince-vlasina-vranje-predejane- vlastince-babusnica-pirot-bela palanka-nis-svrljig-knjazevac -zajecar-negotin-donji milanovac-dobra-pozarevac-beograd Evo i fotografija 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 157 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura i dobre fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2707 Napisano Maj 17, 2012 Strucnjak, 1645 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je voznja bila opustajuca! I brda i dolina i voda i krivine... Sve sto treba.. Bilo bi sigurno bolje da napises gde je koja slika slikana, sta ima bitno u okruzenju da se vidi, preporuku za rutu, kafane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivvyu 19 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Opustajuca skroz !!! Za fotke OK, da znam za sledeci put, al otprilike je prvih 20-ak sa vlasine, sledecih 8 je sa parkinga u Predejanima, sledecih 9 je potez izmedju Vlasotinca i Pirota i zadnjih 11 je sa dunavske magistrale . E sad definitivno je preporuka za ovu rutu, od Surdulice do jezera je ok put skroz, gde i nema nesto puno rizle, sam put je skoro i renoviran koliko se secam, a od brane ka crnoj travi i dalje ka Vlasotincu je ok ali tu vec ima podosta i odrona i rizle na putu. Od Vlasotinca ka Pirotu je uzas, katastrofa los put, svega i rizle i rupa i ulegnuca i losih zakrpa . Od Pirota ka Nis-u je opet skroz ok sve do Svrljiga, malo losiji ka Knjazevcu. Pred sam Negotin je bilo skretanje ka Donjem Milanovcu, ta deonica do donjeg milanovca je skroooz dobra, i verovatno cu je odvozati opet u nekoj malo kracoj varijanti !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, lepe slike i lep motor Mozes li mi samo reci kako se motor ponasao na otvorenom putu s obzirom da je naked? Da li su jaki udari vetra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 17, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja,po fotkama vidim da si uživao. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivvyu 19 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan fala fala Gledaj, naked znaci nikaka zastita od vetra, i sveg ostalog kroz sta prolazis, ali je podnosljivo do oko 130-140, preko toga mora da se savijas malko !!! To pricam ako je vreme kao sto je bilo bez vetra il sa vetrom u ledja !!! Sto bi se reklo navikne se coek :D , meni licno nesmeta. Bio je kao neki vetrobran, koji je predhodni vlasnik montirao a ja ga posadio u kosutnjaku, ima malo razlike ali ja nisam mnogo obracao paznju na to !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Fala i tebi na informacijama... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Maj 18, 2012 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlične slike Neki sledeći put probaj Stara Brza Palanka-D Milanovac (put preko Miroča) pa levo uz reku Topolnicu ka Rgotini i Knjaževcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da bi veće uživanje bilo kada bi na rapolaganju bio još koji dan. To je šansa da se otkriju mnoge lokalne zanimljivosti kao i trenutak odmora za telo dušu i oči. Od Svoša do Bele palanke kolovoz nije za ponos ali je zato priroda predivna. (vidim fotke Stena i paukove mreže u selu Grnčar). Kilometar ipo dalje, u selu Ljuberađa u poslastičarnici ''kod Mileta Boćinog'' pravi se prvoklasni ratluk (!!! Ovo je podatak za ''Labose'') koji je melem uz vodu koja izvire iz stena Suve planine. Uživao sam gledajući (dva puta) fotke. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4408 Napisano Maj 18, 2012 motoras, 2515 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Cime pravis ovako dobre fotke? Odusevljen sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5135 Napisano Maj 18, 2012 Nemanja Stojanović, 1554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E sad definitivno je preporuka za ovu rutu, od Surdulice do jezera je ok put skroz, gde i nema nesto puno rizle, sam put je skoro i renoviran koliko se secam Ja ove krivine znam napamet, i kad sam se penjao pre par nedelja za uskrs, uživancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivvyu 19 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Bravo! Cime pravis ovako dobre fotke? Odusevljen sam! Uglavnom na voznje nosim canon a710is , i podpomazem se telefonima . A kuci na kompu Lightroom Pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...