unas 786 Napisano Jun 2, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Unas, još jedan filmić sa silnih prevoja, gradova, jezera itd. To bi bio lep i logičan kraj ove teme Unas, cicijo daj još koji filmic. Bice drugari, bice... vodim nadcovecansku bitku sa zlim hardverom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 2, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti lakapo...valja nesto i u zimu otvoriti da valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti lakapo...valja nesto i u zimu otvoriti da valja... pa za zimu ce sprmiti zimske vožnjice pa ce to nama biti zimovanje na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Upozorenje: Svaka slicnost sa istinitim dogadjajima i licnostima je...... bas namerna p.s. zahvaljujem se autorima upotrebljenih fotografija, jer pretpostavljam da bi ih "dobrovoljno" ustupili http://www.youtube.com/watch?v=fjUahzRsApU 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 11, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Champion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 11, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan un errore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Reci pohvale su suvisne. Majstor si za montazu.... Hvala ti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 11, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ezenstajn i Bunjuel da se uloguju zbog kratkog kursa kako se montira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6683 Napisano Jun 11, 2012 MotoDJIR.com, 1367 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno...jedino ne razumem ništa ovog Holgera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ipak je popustio pritisku, bravo majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, mala improvizacija. Unas, cicijo daj još koji filmic. Moram da priznam da me ova Miletova prozivka najvise "pogodila" Ezenstajn i Bunjuel da se uloguju zbog kratkog kursa kako se montira Haha, bas ti hvala... un errore Sta se dogadja? Ne mozes da ga gledas? Javi na pp da vidim na Tubi, mozda imas neko ogranicenje u Holandiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 11, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista. Do mene. Samo jos nisam bio u prilici da ga odgledam....ce me shef stavi u top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17988 Napisano Jun 11, 2012 Integrisan, 8412 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unas, ti si apsolutni car! Fenomenalno. Baš, baš dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17988 Napisano Jun 11, 2012 Integrisan, 8412 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, nešto se mislim - tema je prevelika... Bilo bi dobro ako neko trenutno ima malo vremena i dobre volje da izdvoji linkove sledećih postova: 1. Miletov putopis 2. Moja i mimijeva priča (da ne kažem putopis;) 3. Unasovi filmovi TO bi onda ubacili u prvi post teme, da ostane uteftereno za lakše praćenje u budućnosti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dejane, svaka cast za snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dejane, svaka cast za snimak Ma, sitnica... imamo svi lepu uspomenu... nesto sto, nadam se, necemo po obicaju negde da cusnemo i skoro nikad ponovo ne pogledamo! Mada, kad bolje razmislim, mene nema nigde u filmicu, osim na slici na kraju A kostalo me i zivaca , jer me kompjuter zaj...vao. Salim se, to je sudbina onog iza kamere ili aparata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 12, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dejane, svaka cast za snimak Ma, sitnica... imamo svi lepu uspomenu... nesto sto, nadam se, necemo po obicaju negde da cusnemo i skoro nikad ponovo ne pogledamo! Mada, kad bolje razmislim, mene nema nigde u filmicu, osim na slici na kraju A kostalo me i zivaca , jer me kompjuter zaj...vao. Salim se, to je sudbina onog iza kamere ili aparata ajme...2.45...kuku... Evo te da i tebe ima, zasluzio si... malo se treskas na manjoj rezoluciji, but jbga, bolje ista nego nista.. sutra kasnim debelo... http://www.youtube.com/watch?v=iVpAZMngf9o ps. Nikad ne pustajte tubu da vam "popravlja" video....Ovo ljuljanje koje suzava kadar treba da se "undo" za neko vrijeme... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Jun 12, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dejane, svaka cast za snimak Ma, sitnica... imamo svi lepu uspomenu... nesto sto, nadam se, necemo po obicaju negde da cusnemo i skoro nikad ponovo ne pogledamo! Mada, kad bolje razmislim, mene nema nigde u filmicu, osim na slici na kraju A kostalo me i zivaca , jer me kompjuter zaj...vao. Salim se, to je sudbina onog iza kamere ili aparata ajme...2.45...kuku... Evo te da i tebe ima, zasluzio si... malo se treskas na manjoj rezoluciji, but jbga, bolje ista nego nista.. sutra kasnim debelo... http://www.youtube.com/watch?v=iVpAZMngf9o ps. Nikad ne pustajte tubu da vam "popravlja" video....Ovo ljuljanje koje suzava kadar treba da se "undo" za neko vrijeme... Spavas li ti uopste , gori si od mene !?! Super je snimak, rezolucija je o.k. To za Tubu znam, probao sam, nazalost, i sam, tesko s..nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 20, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha... bravo Unas, iskopao si taj snimak! Eto zašto smo tek iza ponoći stigli u Lagolo (ovo je snimak iz dolaska ka mestu sastanka u hotelu Picollo Principe, iliti Mali Princ). "Ajde Danijela, pakuj se" :lol: , a nju uhvatio umetnički zanos... Evo ga Passo San Boldo u sumrak, tj. "Mimijev prevoj": (Fotografija: a ko, nego Danijela!) Mimijev ili me-me-ov? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 20, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava od Nedeljke celoj grupi sa Garda jezera ! Morao sam opet da svratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Milane pa bas nisi morao da nam pravis zazubice! Svaka cast da si opet uspeo da uskladis obaveze i veliko zadovoljstvo. Veliki pozz :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 21, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh...lepe sprave u grupi. Narocito oni veliki "golaci" japanske proizvodnje CBSZRX Ti MIlane definitivno znas za sta zivis (i radis) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 21, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh... Ti MIlane definitivno znas za sta zivis (i radis) A ne ko mi "izgubljeni"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...