mohikanac 1209 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem,posto prvi put radim sa metalnim dihtungom glave,a rasturao sam agregat na motoru,i ponovo sam vratio stari metalni dihtung glave,koji je bio podosta rdjav,i kad sam upalio motor posle nekog vremena mi probi na 4 cilindru..... Sad sam ponovo skinuo glavu,rastavio sva 3 lista dihtunga,ocistio i osmirglao sitnom vodenom smirglom prstenove gde leze na zidove cilindra,pa sam sad u dilemi da li da trazim neku pastu ili silikon za metalne dihtunge posto sam cuo da to postoji,jer i na fabrickom dihtungu ima crni sloj nekog crnog silikona.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Maj 16, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Biće da ti se diKtung previše otanjio, naročito oko prstenova. Zato je i probio Sa srećom ako ga mažeš silikonom ili pastom. Daće Bog da izdrži, mada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Maj 16, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nemazi silikonom,nego,,uzmes farbu,mazi farbom,onako,niti tanko,niti debelo,pa ih poredjaj..naravno moraju da budu cisti,pa stegni glavu na pola kilaze,na pr na 1,7kg, pa za 10tak minuta jos pola do 3,5kg,ili kolko je vec po specifikacija za tvoj motor,farbu na nitro bazi,i sklapaj brzo jer se brzo susi, to ce da pomogne..mozda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Maj 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Oba saveta - sa silikonom i farbom "ne piju vodu" na duže vreme, viđao sam takve "majstorije" kod onih motora što su "sređeni za sezonu" - čitaj brzu prodaju. Lagano zovi ljude koji mogu da nabave novi metalni dihtung glave, jedino novi dihtung može savladati sve one sile i pritiske kojima je izložen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Obicne dihtunge za glavu pravim ovde u mladenovcu i odlicni su,metalne samo orginalne.To nemoze da se napravi da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim od jutros se zajebavam,nisam ni leba jeo ,ocistio,rastavio i osmirglao dihtunge,namazao tanko silikonom,sve popakovao i radiiiiiiii ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Maj 17, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Super! Javi i koliko je držao. Rekoh, daće Bog da izdrži neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...