Rade koenig 1052 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu potrebni su mi auspusi. Imate li ideju gde ih nabaviti? Koja je cena itd.... ili mi jednostavno ponudite da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1272 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/i...=item1c26dd71db Na licitaciji su jos 2 dana, za sada 80evra. Mozes da probas preko ovih nasih sa foruma da ti izlicitiraju i dopreme do Bgd... MOTOBERZA: @ebay - ebay kupoivina @sifacca - on line narucivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 16, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, ali su mi montirani na mog Suzukija ( bez varenja ) . Ofarbani su u crnu boju ( tako sam ih kupio ) . Desni auspuh ima jedno malo udubljenje sa gornje strane . Auspusi su zdravi, vozim ih oko godinu dana. Ako su ti bas potrebni, mogao bih ove moje da zamenim za neke slicne - takodje u dobrom stanju i da idu na selnu ( da nemora da se vare ) - naravno da su predvidjeni za kubikazu 400 - 500 ccm . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja , ali je jedan malo oderan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, ali su mi montirani na mog Suzukija ( bez varenja ) . Ofarbani su u crnu boju ( tako sam ih kupio ) . Desni auspuh ima jedno malo udubljenje sa gornje strane . Auspusi su zdravi, vozim ih oko godinu dana. Ako su ti bas potrebni, mogao bih ove moje da zamenim za neke slicne - takodje u dobrom stanju i da idu na selnu ( da nemora da se vare ) - naravno da su predvidjeni za kubikazu 400 - 500 ccm . Mogli bi da menjamo poslao sam ti poruku na PP. Inace trenutno boravim u Sremskoj kamenici tako da mozemo da se nadjemo da ih vidim i da donesem ako je to to ove moje pa da menjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja , ali je jedan malo oderan. Sta znaci malo oderan ,mislis na neku ogrebotinu koja samo ne izgleda lepo ili ima i neku rupicu zbog toga? Evo i ovde cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...