slavatattoo 0 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Hteo bih da predstavim udruzenje motociklista No Rules Riders. Ja sam njihov prvi clan u Srbiji. Politika udruzenja je da nema politike i pravila vec je glavna ideja da sakupi clanove koji samo zele da se voze! Clan moze biti bilo ko, ne postoje nikakvi uslovi za prijem. Nesto vise mozete pogledati na sajtu: http://norulesriders.com/ Ukoliko imate bilo koja pitanja o udruzenju mozete ih postaviti meni ili direktno osnivacu na e-mail: founder@norulesriders.com Pozdrav svima jos jednom i nadam se da cemo imati uskoro jos clanova iz Srbije! Ride Hard! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Gori sajt odavno nisam video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 16, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan a koja je tacno poenta ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...