kobejn 24 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege bajkeri,planiram da u junu idem u jedan lep pohod zvani proputovanje kroz ovu nasu lepu Srbiju pa bi mi dobro dosla pomoc i preporuke gde da svratim jos pored ove moje rute,a ruta je: Backa Palanka-Novi Sad-Zrenjanin-Vrsac-Bela Crkva i u Beloj Crkvi da budem 2 dana , posle idem za Kovin-Smederevo i u Smederevu budem 2 dana , posle idem za Srebrno jezero i tamo da prenocim i posle idem za Kladovo i tamo da prenocim i da na kraju zavrsim u Boru na moto susretu. Ako imate neke preporuke slobodno recite pa da ubacim u ovu moju rutu i gde da jos svratim jer planiram da bude voznja od nekih 10 dana posto ne planiram da idem na more ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam.. išao bi skroz na drugu stranu.. Ka Šabcu, Valjevo, Divčibare, Zlatibor, Zaovinska jezera Kokin brod(jedna od najjačih deonica za peglanje) i na tu stranu.. Ili Goč.. ili do Vlasinskog jezera.. Lepši predeli za vožnju..predivne planine i jezera, potoci i bujna vegetacija usput.. za razliku od monotone Vojvodine.. gde voziš pravo lom kilometara.. pa naletiš na lakat ktivinu, naseljeno mesto..i opet ravnica i pravac.. Pogotovu što imaš desetak dana.. pa sve to može lepo da se obiđe.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 16, 2012 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Osim ako imas neke rodbine u Beloj Crkvi i Smederevu, ne vidim zasto bi tamo ostajao po dva dana...da se ja pitam, u jednom danu do Srebrnog jezera, spavanje tamo, pa onda sutra Dunavska magistrala, Kladovo, Negotin, Zajecar, svratis na Staru Planinu, izgradilo se dosta poslednjih godina, jedino je put do gore bio los prosle godine, a sada su ga mozda i uradili. Dalje na Vlasinsko jezero, i spavanje tamo. Sutra u Kursumliju i Djavolju Varos, pa zatim na Kopaonik gde mozes da prespavas. Dalje Raska - Novi Pazar - Sjenica - Nova Varos, nov put, odlican za peglanje, a onda 20tak kilometara pre cg granice ides preko Kokinog Broda na Zlatibor, gde spavas. Sutra Tara, i povratak preko debelog brda, Valjevo, Sabac, a dalje nije bitno... eventualno svratiti i na frusku goru, da se kompletira krug. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan u Beloj Crkvi imam druga i u Smederevu imam druga pa sam mislio kod njih da spavam a zavrsnica u Bor-u kod treceg druga i moto skup u Bor-u da posetim,to su destinacije koje bi bilo lepo da obidjem zbog kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan to je tura koja može da se izveze u jednom danu i verovatno će te smoriti. predlog što je m1losh dao je nešto što bi ja ozbiljno uzeo u razmatranje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...