Alera 96 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam vakum pumpu i pokusao je staviti na motor. Ima prevelik tlak pa preljeva karburator. Pokusaj da stavim selnu na vakum i zategnem crijevo nije urodio plodom. Ima li tko ideju kako smanjiti tlak? Mozda neki mali regulator tlaka koji bi se spojio na crijevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bajpas. račva negde pre ulaza u karburator koja vraća visak goriva u rezervoar a promerom tog povratnog creva možeš regulisati pritisak. Takodje jačina opruge ispod membrane pumpe odredjuje pritisak, vakum je nateže i usisava gorivo a opruga obezbedjuje potisak tokom ostala tri takta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 15, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vakum pumpu ili vakum slavinu.... to su dve razlicite stvari. cinimi se da tvoj ktm ima prirodan pad goriva od rezervoara do karburatora,pre ce biti da ti nevalja iglica u plovku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bajpas. račva negde pre ulaza u karburator koja vraća visak goriva u rezervoar a promerom tog povratnog creva možeš regulisati pritisak. Takodje jačina opruge ispod membrane pumpe odredjuje pritisak, vakum je nateže i usisava gorivo a opruga obezbedjuje potisak tokom ostala tri takta. Genijalac si! ...ovo s racnom mi nije palo na pamet. Mozda je lakse tako nego naci odgovarajucu slabiju oprugu.Mozda i ne mora u tank nazad nego samo spojiti racnom na crijevo prije pumpe. To mi je lakse izvesti. ...trebao bi izmjeriti tlakove pa vidjeti sta gadjam. @bokilic: Radi se o pumpi, ne o slavini. Istina moj motor u orginalu nema pumpu, ali za ovaj adventure tank mi pumpa treba. Pripremam se za trecu LC4 transformaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan ne bi bilo lose ni kad bi iglicu u karbu malo uslajfovao, izvadis je i stavis na nju prstom malo slajf paste i nekim manjim spicangama okrenes par puta i dobro isperes i izduvas kompresorom kako opiljci od paste nebi dospeli u cilindar i uslajfali malo klip o cilindar i tako dobijes puno bolje dihtovanje iglice. Na nekim karbovima je taj vrh koji zatvara o konus od gume pa od slajfanja nema nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Da da , to su dobre pumpe za tu namenu i imaju u sebi rasteretni ventil tako da cim pritisak prelazi preko 0,2 bar ona se iskljucuje i kad opadne ispod ponovo se ukljucuje i tako odrzava isti pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je ta pumpa namenjena za motocikl ili koristis neku drugu. CBR i VFR imaju takve pumpe malog pritiska ali rade extra, naguraju goriva koliko treba i onda samo povremeno dodaju, zavisno od potrosnje. Pumpa je nova od skutera. Mislim da je za Gileru Runer, ali nisam siguran. ...imam i takvu pumpu, ali neka hvala, takvu ne bi stavio. Istu ima i Varadero i Africa Twin. U biti najpoznatiji kvar na tim motorima je kvar na platinama pumpe goriva i problemi koje napravi poslije(regler, akumulator). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...