SrdjanTT 114 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na konkretnom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Od ovoga tesko da ima bolje za te pare, a i za vece... http://www.louis.de/...tnr_gr=20019119 Nosim ih trecu sezonu, imao sam prilike i da ih "isprobam", rade posao za desetku, moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan To me je zanimalo... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jun 16, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Au, sramota !!! ps. ako naletim na neke dobre obavesticu te, posto vidim da si i ti u potrazi Nije nikakva sramota, nego je kolega iz prethodnog posta glup ili ne obavesten... Svi proizvodjaci prave opremu i za decu, juniore, koji izgledaju isto kao i za odrasle, samo su uzivo sitniji... Inace ako niste nasli stitnike, imate novu opremu ovde: http://maxmoment.rs/artikli/podkategorija/sr_latin/142/brend_id/14/_/Zastitna-oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Au, sramota !!! ps. ako naletim na neke dobre obavesticu te, posto vidim da si i ti u potrazi Nije nikakva sramota, nego je kolega iz prethodnog posta glup ili ne obavesten... Svi proizvodjaci prave opremu i za decu, juniore, koji izgledaju isto kao i za odrasle, samo su uzivo sitniji... Inace ako niste nasli stitnike, imate novu opremu ovde: http://maxmoment.rs/...Zastitna-oprema Ja sam se odlucio za madhead ili ufo jer mi izgledaju najsigurnije i kupujem ih kao sledeci deo opreme. Ovi As stitnici nemaju kacenje iznad kolena i velika je sansa da se okrenu, bez obzira bili za decu ili odrasle treci kais nemaju. Nije lepo sa tvoje strane da nekog tako nazivas, ipak smo kolege na neki nacin, ali to je tvoja stvar.... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jun 21, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Au, sramota !!! ps. ako naletim na neke dobre obavesticu te, posto vidim da si i ti u potrazi Nije nikakva sramota, nego je kolega iz prethodnog posta glup ili ne obavesten... Svi proizvodjaci prave opremu i za decu, juniore, koji izgledaju isto kao i za odrasle, samo su uzivo sitniji... Inace ako niste nasli stitnike, imate novu opremu ovde: http://maxmoment.rs/...Zastitna-oprema Ja sam se odlucio za madhead ili ufo jer mi izgledaju najsigurnije i kupujem ih kao sledeci deo opreme. Ovi As stitnici nemaju kacenje iznad kolena i velika je sansa da se okrenu, bez obzira bili za decu ili odrasle treci kais nemaju. Nije lepo sa tvoje strane da nekog tako nazivas, ipak smo kolege na neki nacin, ali to je tvoja stvar.... poz Nazivam onog ko donosi zakljucke prebrzo, ne cita i deli dezinformacije, ili ukratko pravi se pametan... Da, AS stitnici nemaju gornje kacenje, jer idu ispod pantalona... Ako se koriste pravilno, ispod pantalona i zaglavljeni u cizmi, nece se okrenuti i sl... A mogu da imaju i 100 kacenja, ako su slobodni okrenuce se... Ako si uzeo madhead za cross dobre si odabrao, ja imam neke i dobro sluze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...