BusMan 2025 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pogodili ste! Pored onoliko travnate i valovite povrsine, mesavinu blata i kiselog kupusa prepustamo narandzastima. Nije ni njima mnogo trebalo da promene odluku. Nadjosmo se par stotina metara nize na putu ka poligonu. Djura u napadu Oktreci Karlo I sretosmo se kod Brkinih stolova. E sad, primeticete izvesno grupisanje. To je apsolutno automatski, tj. spontano, ali je meni izuzetno zanimljivo na koji nacin se okrecu mali zupcanici u nasim mozgovima i kreiraju nas svet. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... i, dok se matorci "inhaliraju", omladinci ne gube vreme. Djura pali sokocalo i krece u napad na terase. Mali zalet... ... i peglaj na vr` ! ... pa odma` niz vr`. I tako u krug. Novopeceni KaTeeMdzija se negde izgubio po okolini, pa ga videsmo samo na povratku. Vratise se omladinci... ... zedni E sad, molicu vas da naredne dve fotke ne protumacite pogresno. Ja mislim da je to samo ljubav na prvi dodir. I takoooo... Voznja - pauza - voznja - pauza i prodjose dva kvalitetna sata ocas. Rusicu nikako da nabodes fokus! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori,cestitke Rusicu za novu spravu a Vi seniori mogli ste da zovete pojacanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 18, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pravo utroseno vreme..svaka cast...eh da sam malo blizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 18, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan hehehe e rade bash si car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rusicu nek je sa srecom i da znas da to nije choper, mozes slobodno dupe da podignes Kad te vidim na ovim slikama samo ti fali ono kozno burence ispod fara i resice da vise sa volana. I ne zaboravi zakrpe i kozni prsluk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 19, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan resice sam poruchio vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo Djura i ja isli da trazimo neke nove poligone, da ne bude samo glinara jer ce nam dosaditi, mora da se malo mesa. Ovde ce biti neki tehnicki poligoncic, gde je ovo pogadjajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ovde cemo stazu koja je cela u sumi, malo ce da rade macete ali ne mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Februar 19, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Lipovica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Makis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ogromno a ovde cemo stazu koja je cela u sumi, malo ce da rade macete ali ne mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan da se ukljucim u temu i ja kapiram da se i ja pridruzujem voznjama sa Zvezdare sam pa mi je i Glinara blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan da se ukljucim u temu i ja kapiram da se i ja pridruzujem voznjama sa Zvezdare sam pa mi je i Glinara blizu Cimnes na mob, dodjes po mene i :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa taj fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 26, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prođe era blata.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 26, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali blatu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali blatu?? Par suncanih dana. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan dvocilindras inficiran! GO, GO Fibro i srecno sa potragom. ps. Uopste mu nije smetalo blato 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dozvao se pameti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 1, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ko zeli neka do 10h dodje kod Fontane na NBGDu, oranizovace se neka voznjica, blagi off, veroatno po dunavskom nasipu ako sam dobro skapirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Mart 1, 2013 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideja za trening, ovo na snimku lici na vasu glinaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideja za trening, ovo na snimku lici na vasu glinaru U Glindzi se vezba cista tehnika. Nije dozvoljeno dizanje prasine dok je zamlja mokra. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ko zeli neka do 10h dodje kod Fontane na NBGDu, oranizovace se neka voznjica, blagi off, veroatno po dunavskom nasipu ako sam dobro skapirao. Poazdrav za moj stari kraj: Fondza NBGD Sto se voznje po dunavskom nasipu tice, za to je neophodno preci Pancevacki most, ali moze da posluzi i savski nasip, koji je u blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 2, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Bili rucica prednje kocnice mi je nagovestila da ne bi bilo lose da se pocastimo novim gumama, narocito po blatnjavom terenu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...