Andreja 1330 Napisano Jul 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Bili Miketa, Sharba i ja prekjuče Možda banem za vikend ako sredim nosač auspuha koji je prilikom skoka puk'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ništa mi brate nisi pomogao...meni "možda" ne igra ulogu, da bijem put iz SD zbog toga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 19, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ništa mi brate nisi pomogao...meni "možda" ne igra ulogu, da bijem put iz SD zbog toga . Sutra posle podne, posle 16h Mlader i ja smo tamo .. Dodji ako imash cime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 19, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ništa mi brate nisi pomogao...meni "možda" ne igra ulogu, da bijem put iz SD zbog toga . Sutra posle podne, posle 16h Mlader i ja smo tamo .. Dodji ako imash cime Takodje stižem oko 16h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi posalje GPS koordinate odakle se krece ka vrhu RTNJA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 19, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi posalje GPS koordinate odakle se krece ka vrhu RTNJA? 44°49'17.60"С 20°33'5.48"И Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan dodjem i ja na glinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan danas sam se totalno rasrafio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 20, 2013 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo par na brzaka... Sharba Hitman Hitman Hitman Mladen & Breza Mladen Mladen 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan sjajne fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 21, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su do jaja. Bravo Samo, ja izgledam ko neki jadnik, ali to nema veze sa tobom :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa posla došao u Glinaru...i opet je ne izvozah, na žalost..biće dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ja proveo ceo dan juce na glini bilo super drustvo i jos bolja voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 22, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se zapljunemo. Rtanj. Track je ovde 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Za jedan dan super voznjica,,,. Track je ovde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja sa Nedeljne voznje na Rtnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da prvi put postavljas slike . I sto volim da gledam niti sam mogo da ih ucitam a nista ni da vidim . Mogo sam da vas provedem na mnogo bolji mestima po Rtnju i boljim stazama ka vrhu . Ali vi niste hteli nase drustvo . Nema veze vazno je biti na vrhu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je planinarenje ponovo u modi. Zlatibor obiluje stazama i bogazama 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ne znam sto ne mozes da ucitas slike, da nije velika rezolucija ?? A za voznju bice jos prilika, dolazicemo mi jos neki put pa ces nas provesti po drugim stazama,,,,,nama je sada samo ovo bio cilj! (Siljak ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan super je ovaj Zlatibor jel ima jos koja fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 24, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da i ja imam odlicne slike sa Rtnja... ( II razred osnovne - rekreativna nastava) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 24, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jbt! što ne smanjujete fotke? ...u stvari, baš me briga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je planinarenje ponovo u modi. Zlatibor obiluje stazama i bogazama Druze gde je ovo tacno na Zlatiboru? Jel na vodicama ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...