Rasputin 6 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki RF 600 R Suzuki GSX 1000 BMW K 1200 LT Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani TDM-asi Iskrsao mi je TDM 850 iz '92 god jako povoljno, na fotkama nije los, ali kilometraza 90.000km. Jedan vlasnik sve napravio. Sta mogu da ocekujem od te masine? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4904 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U principu skoro svi motori koji su iz devedesetih godina imaju slicnu kilometrazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasputin 6 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki RF 600 R Suzuki GSX 1000 BMW K 1200 LT Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan To mo je jasno, samo ne znam kakav je TDM sa tom kilometrazom . Za BMW i Suzu znam Je li to na izdisaju, treba li ulagati i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Maj 14, 2012 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da te kilometraza brine, ako je motor ocuvan ,dobar, radi lepo, kupuj Nikad nisam preterano obracao paznju na kilometrazu kad sam kupovao motor, nego na generalno stanje, i nikad nisam zazalio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 14, 2012 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor odrzavan pristojno (a morao je da bi napravio tu kilometrazu), ja se ne bih ustrucavao. A i bar znas na cemu si, nista ne bi bilo bolje da je vratio na 20-30k km pa da ga tako prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u fabrickom stanju i bez padova-ostecenja kupuj,a masina je najjeftinija za reparaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan MOj TDM ima sad na satu 94.000km i u odlicnom je stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasputin 6 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki RF 600 R Suzuki GSX 1000 BMW K 1200 LT Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, masina izdrzljiva . Hvala vam mnogo, sutra je probam pa javim u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa biker-Boy-om.Uvek gledaj kakav je motor a ne u kilometražu.Ljudi koji dosta prelaze bolje i održavaju i čuvaju motore.Dokazano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosle godine prodao 850 iz 94 sa 75000(od toga sam ja napravio 45000). Nije trosio ulje i extra je. Drugar je nedavno prodao svog 850 iz 95 sa 174000( bar mi mislimo da je tako) u extra stanju(utegnut), ali je trosio 3-4dl ulja na 1000km. Hteo sam ti reci da je tdm extra masina(sad vozim 900) i da kilometraza za taj motor nije bitna. Bolje da stoji 90k nego 24k kao kod vecine, a motor star 20godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasputin 6 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Suzuki RF 600 R Suzuki GSX 1000 BMW K 1200 LT Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, masina nepoderiva. Na slikama izgleda vise nego pristojno, za vikend idem da ga probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ga ima ,zahvalna mašina.Jeste da nije sa njim prešao mnogo,to mu je drugi motor ali nije imao većih problema.Sad sam ga se setio i čuo se sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...