Jump to content

Moto Zajednica

KTM 640 LC4 SM 2006

Recommended Posts

• Life Ain't A Fairytale, 239 postova
  • Motocikl: Cudni

Na prodaju KTM LC4 640 Supermoto

Godina proizvodnje: 2006

Kupljen u Promoto Centru komisiono (polovan). U mom posedu od 15000km

Predjena kilometraza 32 000km

Slike:

P3200014.JPG

P3200019.JPG

P3200022.JPG

P3200024.JPG

P3200029.JPG

P3200031.JPG

P3200032.JPG

Dodatna oprema:

Vizir

Slajderi

Nosac kofera

Kofer Givi

Sklapajuci retrovizori http://shop.touratech.de/folding-mirror-length-adjustable-for-bmw-f650gs-f650gs-dakar-g650gs-g650gs-sertao.html

Acerbis Raley Pro stitnici za ruke http://www.motorcycle-superstore.com/2/9/192/7234/ITEM/Acerbis-Rally-Pro-X-Strong-Handguards.aspx

KTM Power parts orange volan

Belo led stop svetlo

Auspusi otvoreni

ODYSSEY PC310 Drycell Battery http://www.odysseybatteries.com/battery/pc310.htm

Sediste sa gelom (dobija se i fabricko sediste)

Twin Air vazdusni filter

Karburator modifikovan, skracena opruga i razbusene rupe na slajderu da lakse digne membranu ( Dolaze svi novi delovi koji su tjunovan,i ako neko hoce da vrati na stock)

Odrzavanje i delovi:

Motor na 24 000km zakucao, ventil stigao klip. Rade kocka uradio generalku. Promenio sve sem radilice koja je bila ok i po njegovim recima nije trebala da se menja.

Uradjen zadnji amortizer pre 5000km kod Viktora u NS Primoto

Pre 1000km promenjene klackalice ventila, promenjena bregasta, svi o ringovi i dihtunzi na poklopcu ventila. Nastelovani ventili.

Uradjeno komplet kvacilo. Slave cilindar kupljen nov kompletan (cilindar do motora) a master (kod rucice) repariran OEM KTM setom (sve promenjeno sem kucista dakle klip, feder i sve gumice)

Promenjeno ulje na kocnicama.

Ceo karburator predihtovan i opran u ultrazvucnoj kadici i nastelovan. Koriscen Mikuni BST 40-225 set za reparaciju.

Prosli vlasnik je imao par pehova i svi delovi su zamenjeni novim OEM delovima.

Uz motorcikl dolazi od novih delova (OEM KTM Parts):

Kompletan frajlauf set i par radapcigera (magneto extractor i flyweel extractor) za zamenu kao i kljuc za blokiranje radilice dok se steze zamajac

Set zadnjih plocica Brembo organske

KTM 2K Grip Set

Guma od karburatora do cilindra

Guma od karburatora do filtera za vazduh

Membrana karburatora

Slajder karburatora

Feder karburatora

Slike alata i dodatnih delova.

P4150035.JPG

Svi promenjeni delovi su tu, ako zatreba.

Na zalost servisna knjiga ne postoji.

Gume Pirelli Corsa RS presle oko 1000km (80% ocuvanost)

Prednje plocice zcco Ceramic Sintered Pad 50% http://www.okada-corp.com/en/ex_products/zcoo/brakepad.html#product

Zadnje plocice brembo organic 50%

Zadnji disk bi trebao da se menja u skorije vreme (2-3000 km)

Prosle godine stavljen 520ERV3 GOLD lanac http://www.didchain.com/roadChains-INFO.html

Supersprox Stealth zadnji lancanik http://www.supersprox.com/eshop/prodimages/large/RST990-42.JPG[/img]

Renthal prednji lancanik (KTM OEM part)

Sledi spisak delova koji su promenjeni u toku prosle godine sa cenama i kataloskim brojevima.

Screen%2520Shot%25202012-04-15%2520at%252019.59.38.png

Screen%2520Shot%25202012-04-15%2520at%252019.59.52.png

Screen%2520Shot%25202012-04-15%2520at%252020.00.19.png

Za delove koje sam kupio u Srbistanu, naravno da nema nikakav racun, kao ni racun od generalne kod gospodina Kocke.

Uradjen servis pre 500km.

Sipan Motorex 20w60

Promenjeni lezajevi volana

Pre par dana su mi neki kretencici oborili motor na ulici i napravili par oziljaka. Oguljeni stitnik ruke desni i malo odran branik od sirene koja se pokrivila.

Motor registrovan do 9.2013

Cena 4000e. Nikakve zamene ne dolaze u obzir! Placanje solarno, t.j. lovu na sunce, oma :)

Motor moze da se vidi u Beogradu, i da se proba ALI samo uz KOMPLETAN avans. Dakle 4000e u dzep, pa probanje. Po zavrsetku voznje ja vama kesh ako vam se nesto ne svidja.

GARANCIJA ne postoji. Dakle, posto sam imao losa iskustva mozete motor da gledate, probate, da ga odvedemo u Promoto kod Dekija na chekiranje ili da dovedete nekog svog majstora da pogleda bajk. Ako se dogovorimo i ako neko pazari motor ne dajem nikavu radnu garanciju ni 2 minuta :).

Placanje poreza odmah po potpisivanju kupoprodajnog ugovora i njegove overe u opstini. Troskove poreza snosi kupac.

Razlog prodaje je kupovina drugog bajka ako se sloze kockice.

Kontakt PM ili 064 6151414 Vuk

• Podržavam 18

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 7445 postova
  • Motocikl: TDM 900

Mogu ti reci da je ovo za avans odlicna odluka.

Ja sam mislio da je okej skroz prodavati motor, dok nisam skontao kakvi sve dolaze.

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: XR

Baticeeee....alal vera!!! Mislim da je marketinska sluzba pravo resenje za tebe :D

Oglas ti je profi....i sve je tacno sto si rekao

Suerte!!!

nova kilometraza i nova cena.

Presao 34300km

cena 3000e.

Motor registrovan jos 11 meseci

• Podržavam 1

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Posto je oVo forum, pa nije susvisno pitati... Da li konkretno u pitanju LOS primerak fabricki, ili nije odrzavan kod proslog vlasnika pre tebe, ili je SILOVAN? Mnogo je tu radjeno, sto i kosta.... mislim za tu kilometrazu! Lezajevi vrata??

Zvuci kao da je vise bio na jednom tocku nego na dva!!! I po svemu sudeci kod nekog ko i nije bas vest u tome...

a deo:

ko se dogovorimo i ako neko pazari motor ne dajem nikavu radnu garanciju ni 2 minuta :).

Placanje poreza odmah po potpisivanju kupoprodajnog ugovora i njegove overe u opstini. Troskove poreza snosi kupac.

Meni licno zvuci, ocekujem probleme posle prodaje... i NE zanima me!!! Meni to zvuci

kao ALARM, zaobidji oglas!!!

Napominjem da je ovo forum gde razmenujemo iskustva... tako da smatram da imam prava da napisem svoje misljenje... pozz

• Podržavam 8

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

I ja htedoh da postavim isto pitanje ali sam se pre odlučio na ono "zaobiđi oglas".

Ali kad si ga ti već pitao, vrlo sam zainteresovan da čujem odgovor jer sam zainteresovan i za takav motor.

• Svrati ponekad, 295 postova

Po meni je normalno da se posle kupovine ODMAH prevede. motor. Nije mi jasno to odlaganje kad porez vec mora da se plati.

Inace mom drugaru je kupac vratio SLK posle 3 meseca voznje, crkao mu kompresor?!! Posto mu nije isplatio auto, ovaj morao da ga primi nazad. Ovde to nije slucaj ali svakakvih ljudi ima.

I jos jedna stvar. Ja sam video Yamahu XTX kojoj je na 25000 otisao lanac bregaste (i ublazivaci trzaja lanca zadnjeg tocka), a navodno je to neunistiva masina i kao nije mnogo arcen. E sad da nije arcen to ne mogu da garantujem ali 25000 nije nikakva kilometraza, i taj motor je predvidjen za malo ludiranja.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Dakle, posto sam imao losa iskustva mozete motor da gledate, probate, da ga odvedemo u Promoto kod Dekija na chekiranje ili da dovedete nekog svog majstora da pogleda bajk.

• Podržavam 4

Motor ocigledno nije odrzavan kod proslog vlasnika a ja ga silovao nisam :). Posto sam motor kupio u Pomotu sa pricom sedi i teraj to je izdzljiva masina prelazi po 60-700000 km a ja sam u njega upucao mnogo kesa u popravke stoji da je garancija 2 minuta.Da ne bude zabune, motor je u doborom stanji i odrzavan je kako treba sto nije slucaj sa vecinom motora.

Inace koliko ti rbobane dajes garanciju kad prodas polovan motor? Sto se tice problema sta da ti kazem iz iskustva sa KTM-om oni uvek imaju problema. Mozda sam trebao da ispricam bajke koje su meni pricali o doticnom proizvodjacu pa da budu ljudi srecni.

Overa u sudu i odmah isplate je valjda normalna? Overa je jedina stvar ako kupac napravi neki picvajz kojom mozes da dokazes da nisi ti a da se ne juris sa svedocima itd.

• Podržavam 3

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Ne poznajem prodavca, da ne ispadne da hvalim. Ali vecina motora na nasim oglasima je u daleko gorem stanju, samo drugi cute i drze cenu,mnogo jacu. Opste je poznato da KTM zahteva vise paznje nego voznje. Realno za 3000e nema boljeg u oglasima. Ja bih ga kupio da nemam vec KTM.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Odlican stav prodavca u oglasu, momentalno si rasterao sve baba sere i neozbiljne kupce koji bi te samo gnjavili preko telefona i akali ti motor bezveze o tvom trosku a nemaju para da ga kupe ili su tu da ga izvozaju malo gratis.

• Podržavam 2

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Podrzavam stav prodavca i nacin na koji je oglasio motor :takoje:

Ne znam koliko bi trebao biti los pa da ne vredi te pare,meni naprotiv motor izgleda skroz ok i preporucicu ga nekim momcima iz mog kraja.

Ali ovo ne znaci da se ne slazem sa tim sto je rboban napisao,cesti su slucajevi kad se toga treba pridrzavati. :zdravo:

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: XR

Koga zanima bilo kakav motorcikl,oticice da ga pogleda i onda ce steci utisak!!

A onaj koji kupuje,nije mali ,pa kad upozna i proceni osobu koja prodaje bice mu sve jasno....odmah se to vidi!

Kad neko stavi realnu cenu niko se ne javlja....kad se prodaje ispod cene,odmah teorije zavere!!!

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Deco, svi ste u pravu: jedni, koji dečački žele da ovde vlada drugarski duh gde se iskrenost podrazumeva i drugi, koji su surovo realni, jer su se uverili da to nije tako.

Nego, na kraju će da najebe KTM, što bi meni bilo posebno krivo...

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Honda XLV 750R

Meni se ovaj deo najvise svidja...

Motor moze da se vidi u Beogradu, i da se proba ALI samo uz KOMPLETAN avans. Dakle 4000e u dzep, pa probanje. Po zavrsetku voznje ja vama kesh ako vam se nesto ne svidja.

...bez ljutnje, to je samo moje misljenje. Ja nijedan motor jos nisam kupio na takav nacin, a ne verujem ni ti npr. taj KTM

• Svrati ponekad, 167 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1N

Svaka cast za oglas . Retko ko daje garanciju tj. ja ne znami nikog ko je davao za polovan motor. Svi mi kupujemo uglavnom motore u vidjenom stanju... Srecno sa prodajom 1moto3.gif!

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

Na kilo offujemo temu, ali da se nadovezem

Sa jedne strane razumem vlasnika, jer se secam price za Triuph koji je dosao lik kao da proba, seo i zapalio, a vlasniku ostavio yamahu XJ600 bez papira i sa ukradenom tablicom. Sa druge strane, obzirom da je ovo Srbija, zainteresovani kupac tesko da ima taj novac u slamarici ili u dzepu jer je odvojio od 2 plate te moze da polozi vlasniku kao garanciju, vec zeli da ode i proba KTM i ako mu se dopadne, da dize kredit ili prodaje svoj motor da bi pribavio novac

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja