Marko011 2457 Napisano Maj 12, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Jedna je u originalnoh kutiji, druga nije. Svi adekvatni dodaci se šalju uz kameru, usb priključak, cd, itd............ Ja sam obe koristio u isto vreme u toku vožnje.............samo datum na kamerama nisam naštelovao cena za jednu kameru: 1.500,00 RSD cena za obe kamere: 2.500,00 RSD Par primera: http://www.facebook....&type=2 http://www.youtube.com/watch?v=PFW-RaT5PHo&list=UU8tbN4wWdlyvrUAYSxdlCfQ&index=1&feature=plcp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 12, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ne znam zašto youtube zajebava, kliknite na gornji video i onda na playlist i prvi snimak sa desne strane Belgrade@sunset se zove ukoliko neko želi da vidi kako rade obe kamere................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 12, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan tel, 061/2225581 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 22, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan cena za obe kamere 2000 rsd - prodajem obe, idu samo u paru, ne pojedinačno! da opišem šta sve ide: 2 x MD80 (jedna radi perfektno, druga radi ili dok se ne istroši sama baterija ili zamrzne posle 5,20,25,45 min nema pravila) 1 x originalna kutija 2 x punjača za obe kamere 1 x originalni nosači (standardni njegovi, ima ih 5-6 koji dolaze uz kameru i realno su teško sr*nje) sigurno još neke sitnice koje su u kutiji. 061/2225581 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 27, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam nekoliko pitanja vezanih za kamerice. Kad su kupljene? Koliko sad drze baterije? Kakvi su snimci na jakom svetlu i na prelasku izsenke na svetlo? Moze li neka slika kamerica i dodataka? Kakvi su ti utisci, odnosno jesi li zadovoljan snimcima? Bimba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 28, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam nekoliko pitanja vezanih za kamerice. Kad su kupljene? Koliko sad drze baterije? Kakvi su snimci na jakom svetlu i na prelasku izsenke na svetlo? Moze li neka slika kamerica i dodataka? Kakvi su ti utisci, odnosno jesi li zadovoljan snimcima? Bimba kupljene su na jesen 2011 g., neko je doneo količinu iz amerike,...........ja sam odmah uzeo dve.......... ova jedna drži standardnih 75-90 min, kod druge kao što sam napisao, nema pravilo........može da zamrzne posle 5 min., a može posle 60 min. snimak imaš u prvom postu, to su te dve koje se prodaju........... pa ne znam šta očekuješ od njih, ako misliš da za 2k snimaju kao hero1,2,3 onda nisu za tebe meni su služile za kraće ture, najviše Beograd - Mladenovac........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 8, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 1500 za obe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Maj 8, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu da snimaju dok su na punjacu i jel kad napune memoriju brisu najstariji snimak tj pocinju iz pocetka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 8, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam ne mogu da snimaju dok se pune...............kada napune snimak tj. memorijsku zapamte snimak i ugasi se kamera. Ovo važi i za bateriju, kada se ugasi zapamti snimak. mada ja ni jednom nisam napunio karticu od 4gb dok se baterija nije istrošia. koliko se sećam najveći fajl bio je oko 2.7gb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih ja ako se nije niko javio pre mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 8, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Limeni se prvi javio. Javljam sutra stanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi na kraju jesu prodate ili ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan limeni je rekao da će da uzme, e sad mi smo se nešto dogovorili oko preuzimanja, pa čekam da vidim jel zaboravio ako se ne javi do sredinom nedelje šaljem ti pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ih brate samo da ih preuzmem...ae na pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan uzeo limeni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...