mungos 910 Napisano Maj 16, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa krljao je on ali bogami krljao je i Melandri. Takvi su. Agresivni. Kad napadnu recimo Maxa on ne zna di da se sklanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Maj 16, 2012 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Simonceli mi je ipak u celoj prici drugaciji, da li zato sto je bio jedini koji je to radio ili je to radio na nacin koji se meni nije svidjao ne znam ali ga nikad nisam gotivio. Ovo na trci je po meni bilo trkanje u onom obliku koji zelim da vidim - 4 budale koje zele da pobede po svaku cenu. Svi su se lepo laktali tokom cele trke tako da je to po meni bilo "Ok". Jbg, na kraju se desilo ono sto je realno moralo da se desi i nikom nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Maj 16, 2012 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ce to BMW naplatiti sledece sezone Hoce, samo koju su kvotu odredili za drugo mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 16, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo ko će zadnji da se smeje možda već i ove sezone. This is just beginning of the beatiful sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...