panick 83 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Zeleo bih da kupim svoj prvi ''ozbiljan'' motor. Dakle 125cc, posto imam 16 godina. Sprint Track mi deluje kao solidno resenje. Kosta oko 130000din, a trenutno nude sajamski popust od 15%, sto znaci da kosta oko 1000e. Zeleo bih da znam da li iko ima iskustva s njim, posto do sad nisam uspeo nista da nadjem...Deluje mi kao modernija kopija Yamahe YBR. Brine me upravljivost zbog uskih tockova(iako je zadnji 2 cm siri od YBR). I ako bi neko mogao da mi kaze da li njegovo vazdusno hladjenje moze da bude problem leti, koliko je stabilan pri malo vecoj brzini, da li se brzo pregreva itd. Znaci, ako niko nema iskustva s njim, bar moze neko uopsteno da mi napise nesto o mogucim problemima. Hvala unapred ttp://www.sprintsco...to_06_track.htm U krajnjem slucaju, mozete da mi date predlog za neki drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan sprint pulser 125 i da uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali ga vise ne uvoze i nema nov da se kupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Питај екипу са форума где има, па ће да ти напишу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...