zarko1983 79 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugog razmisljanja stavljam SRAD-a na prodaju, pre svega motor je u odlicnom stanju 1997 godiste i nekih 38000 km, kod mene je presao vrlo malo 7-8000 km a vec je u mom vlasnistvu preko 3 godine, ja sam pitom vozac provozam se nekada vikendom i to je uglavnom to, motor nije imao nikakav defekat, agregat ne trosi ulje kad sam ga uzeo u njemu je bilo motul 300v 10-40 i ja sam ove 3 godine sipao isto ulje, pre 10 dana zamenjeno ulje filter i svecice ngk, od opreme karbonski izduv komplet sa granama, MRA vizir, silikonske rucice, uradio sam mu podrep sa led stopovima, jedinstven SRAD..... Motor nema manu predhodni vlasnik je bio Boki-KG pa mozete pitati i njega nesto. Jedini razlog prodaje je sto zaista nemam vreme da ga vozim i zbog toga cu kupiti Yamahu xt660x ako ga prodam da mogu da se zezam u lokalu, cena 2700E tel 064/9558855 To je valjda to ako ima pitanja tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za XT660X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan cena 2500e, i dajem konstrukciju repa od k2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za Mercedes A klase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan danas produzena registracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...