motoras 195 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kozna jakna sa 5 protektora 150e probajker cizme kozne 40e rukavice kozne 40e kaciga agv airtech 16517dinara potkapa marke ruuka 39e kisni kombinezon marke profi 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 7, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan kožno odjelo (2-djelno)(spool) - 500 € Čizme (spool)- 150€ Kaciga HJC fs-10 - 300 € Rukavice - 70€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan po meni oprema ne cini motoristu,nego oprema je tu samo kao jedan vid zastite motoriste i nista vise Upravo tako, kao jedan od mnogih djelova da bi bili to sto jesmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje vezano prvenstvano za cizme... Siguran sam da mnogi od vas koriste motor kao prevozno sredstvo od kuce do posla. Dali nosite uobicajenu obucu sa sobom pa se prezuvate kad stignete na posao ili ste ceo dan u cizmama za voznju. Takodje i za pantalone... ajde, jakna se skine i okaci na civiluk, to nije frka. Ali cizme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje vezano prvenstvano za cizme... Siguran sam da mnogi od vas koriste motor kao prevozno sredstvo od kuce do posla. Dali nosite uobicajenu obucu sa sobom pa se prezuvate kad stignete na posao ili ste ceo dan u cizmama za voznju. Takodje i za pantalone... ajde, jakna se skine i okaci na civiluk, to nije frka. Ali cizme... Ja idem svaki dan motorom na posao i ovo je moja praksa. Kao prvo, ako vreme dozvoli, izbegavam cizme. Skoro je nemoguce provesti ceo dan na poslu u cizmama za motor i vratiti se kuci normalan. Znaci, cizme samo kad je ujutru potop ili jako hladno. U tom slucaju, patike u tank torbu. U letnjim mesecima idem na posao u farmerkama i patikama. U prelaznom periodu (prolece i jesen) i zimi oblacim tople moto pantalone, farmerke idu u tank torbu. Zgodno je jer posto parkiram motor, kaciga ide u kofer, a tank torba se nosi kao i svaka druga. Presvlacenje, pa BJB uz kaficu... Jakna, kaciga i rukavice se podrazumevaju u svim varijantama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala na odgovoru. Citao sam negde na forumu da je lik zginuo i zeznuo zglob pa mu je valjda doktor rekao da se to nebi desilo da je nosio cizme. Zakljucio sam da je veoma pozeljno uvek nositi cizme zboog ovakvih svari jer lako moze da se desi nesto slicno. Drugo su skuteri, ali za ozbiljan motor cizme mi deluju kao bitna stavka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Citao sam negde na forumu da je lik zginuo i zeznuo zglob pa mu je valjda doktor rekao da se to nebi desilo da je nosio cizme ... ja sam jedan od njih, mislim, što je povredio zglob ... i nije to mala stvar. i u mnogo slučajeva se desilo već,. ako ti finansije dozvole, odlično rešenje su ixs fury polučizme, odlično štite zglob, a mogu se koristiti kao patike opušteno. ja ih imam od posle povrede i retko ali baš retko kad ulazim u gradsku voznju bez njih. ako je mnogo vruće nosim obične patike u tank.u ili top.u i jednostavno ih presvucem. ako situacija zahteva nosim i pantalone pa se presvučem kad stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 6, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala na odgovoru. Citao sam negde na forumu da je lik zginuo i zeznuo zglob pa mu je valjda doktor rekao da se to nebi desilo da je nosio cizme. Zakljucio sam da je veoma pozeljno uvek nositi cizme zboog ovakvih svari jer lako moze da se desi nesto slicno. Drugo su skuteri, ali za ozbiljan motor cizme mi deluju kao bitna stavka. Ne bih rekao poželjno nego obavezno. Mada od opreme nema šta nije bitna stavka. Bitna je i kaciga, i jakna, i pantalone, i rukavice i čizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ...naravno da nije mala stvar zeznuti zglob. I sam sam uganuo skocni zglob kao klinac i vrlo lako mi se izvrne ako negde nezgodno stanem. Verovarno se tetive istegnu ili sta vec... Radije bih da polomim obe ruke nego da skocni zglob zeznem. Mislim da nikad nije previse zastite, a biker ne verujem da moze bas uvek da izgleda cool i da bude dovoljno zasticen. Nego te polucizme... jesu li to ove sa slike? Mislis li da je to dovolja zastita za sglob? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego te polucizme... jesu li to ove sa slike? Mislis li da je to dovolja zastita za sglob? da to su te, i ja nisam verovao kada sam video na netu da je to ok, dok me jasminko nije nagovorio da probam. cim sam ih obuo vikao sam kupljeno! ... totalno dobra zastita stvarno, ima i petu i prste i zgob, a materijal je bas izdrzljiv, pogotovo bitno za gradsku voznju gde puno kližem djonovima po asfaltu ... i da bitna stavka ... ne kližu se na OMV-u ima jos jedan model ne sećam se tačno neki ixs formula ... ali one nemaju dovoljno protektora ... te ti ne bih preporučio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Jun 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Posto su ove polu cizme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan 125EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ukljucio bi se u vezi ovog pojasa i duge jakne da ili ne ? Jos kao klinac sam sebi napravio problem sa ledjima sto bi doktori rekli discus hernia l5-s7 ,i dan danas muku mucim sa tim bar jedamput godisnje obicno zimi provedem u krevetu bukvalno nepokretan i ja danas pojas neskidam ni na 50 stepeni dal imao jaknu ili ne.Moj iskreni savet ledja cuvati dok su zdrava posle je kasno,a tu je i protektor za nedaj boze , nosim alpinin bionic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...