Smilja 569 0 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me koliko se zateze onaj sraf sto drzi zategnutos lanca bregaste osovine na skuteru kinezu .hvala unaprd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dok lanac ne bude dovoljno zategnut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan u kom smislu misliš "zateže"? Ako si mislio-la na španovanje lanca, on se sam zateže preko opruge koja je u telu šrafa i oslonjena na zatezač. Ako si mislio-la na sam šraf, ne više od 1-1,5 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 569 0 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan to se zavrce na upaljenom ili ugasenom skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan molim te budi konkretan u svojim pitanjima. Na šta misliš? Sam šraf, onaj srednji se doteže u ugašenom stanju i ne čačka se često. U njemu je opruga koja naleže na zatezač a ovaj upire u španer lanca koji naleže i zateže lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...