Shoma 83 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan -protektori laktovi i ramena -zimska postava -rukavi se skidaju -ima gomilu dzepova i dzepica -L velicina Jakna je polovna i ima znakove koriscenja. 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, moze dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan 50e zadnja cifra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 31, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Za kolikog je to coveka, tj za koju visinu i kilazu odprilike? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 185cm i 77kg i taman mi je kao sto se vidi na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje! Saljem post expresom, ako jakna ne odgovara potencijalnom kupcu moze da je vrati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...