El Muerte 355 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno zanimljiv koncept naocara koje bi mogle pomoci svima. Gde ovako nesto moze da se kupi ? http://www.gizmag.com/nike-hindsight/12148/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 8, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema jos u prodaji, kao sto pise gore u nazivu koncept... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Maj 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo dobro kad bi primenili na vizire od kacige.....mislim da bi dosta znacilo...mada bi mozda i dosta smetalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1406 Napisano Maj 9, 2012 Vinyl rider, 834 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo dobro kad bi primenili na vizire od kacige.....mislim da bi dosta znacilo...mada bi mozda i dosta smetalo.... Delim mišljenje da bi smetalo, mislim da je privremeno i jednostavno rešenje uvek i najbolje rešenje.Jel se seća neko onih starih naočara za noćnu vožnju, običan crni plastični ram i žućkasto-narandžasto staklo. Ko nije probao neka kupi na pijaci najobičnije žute naočare i neka podeli utiske ovde sa nama, ja mislim da će svi biti prijatno iznenađeni - jednostavno funkcioniše. Da je ljudsko oko namenjeno da gleda iza i sa strane imali bi oči kao i pilići , tako da ove naočare centralni i periferni vid plus još malo nešto iza nas mora da SABIJE u prostor ispred oka i tako kompletnu sliku USITNI , ako i bude dobro trebaće sigurno dug period mozgu da se navikne da vidi iza nas. Jel vam poznata činjenica da naše oko svo vreme VIDI naš nos ali ga mozak IGNORIŠE !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ovaj članak iznad je iz 2009 godine ali još nije prošlo fazu koncepta. kao što je većina i konstatovala možda bude ok ali iskreno sumnjam da je to lako napraviti a da bude prirodno za korišćenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam poznata činjenica da naše oko svo vreme VIDI naš nos ali ga mozak IGNORIŠE !!! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...