malitomic 1657 Napisano Maj 7, 2012 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Danas, nesto pre 14 h videh grozan udes kod prodavnice Idea u Jajincima. Motorista na Nexusu koji se kretao ka Avali direktno je udario u Xaru koja je iz suprotnog pravca skretala levo ka parkingu Idee, KOlegi neka je Bog u pomoci i zelim brz oporavak. Ako ga neko poznaje ili zna vise o ovom slucaju neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 7, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan upravo bilo na BG hronici, komentar voditeljke je da je počela sezona vožnje motora. nekako neodređeno. kao da je rekla, kako ne pazimo dovoljno. a nije to tekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost,radi se o Pedji iz Ralje koji je preminuo u Urgentnom Centru. Znao sam ga malo,par puta smo sedeli sa zajednickim poznanicima. Pedja,pocivaj u miru i neka su ti vecni putevi Gospodnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Au,bedak. Pocivaj u miru i saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pedju sam znao vrlo dobro,delili smo strast prema reptilima i teraristici. Zatecen sam R.I.P prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac71 12 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saučešće porodici i prijateljima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 9, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Predrag Ristic, ne mogu da verujem!!!!!!!!!!!!!! Pa petog ili sestog sam bio kod njega medju terarijume, ugradio mu internet. Fenomenalan lik... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Predrag Ristic, ne mogu da verujem!!!!!!!!!!!!!! Pa petog ili sestog sam bio kod njega medju terarijume, ugradio mu internet. Fenomenalan lik... R.I.P. Nazalost Pedja je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Nek mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...