Stevan B. 635 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem obican vizir za Xr1000! Uzeo sam polovnu kacigu te na viziru postoji par ostecenja koja tokom voznje bas iritiraju pa ako neko ima neka ponudi! Stevan 0638123324 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je prodavao neko na forumu. Probaj pretragu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam crni vizir za xr1000 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Gojko,hvala na ponudi,obican vizir mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno! Obican vizir potreban! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Novembar 23, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan imam nesto leksana sto mi je ostalo od hangar pa ako ti treba tu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam nesto leksana sto mi je ostalo od hangar pa ako ti treba tu sam Prijatelju pa ti znas koliku ja glavu imam,ni dva kvadrata lexana nije dovoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...