mixa 1034 Napisano Maj 9, 2020 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspiješ tako da riješiš, dokumentuj detaljno, pošto je to izgleda redovna boljka, pa će valjati i na dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mixa said: Ako uspiješ tako da riješiš, dokumentuj detaljno, pošto je to izgleda redovna boljka, pa će valjati i na dalje. Hocu naravno. Samo da smognem snage da se ozbiljnije pozabavim sa tim. To sam video da se dosta njih zali i citao po raznim forumima. Boljka jeste i svi iznose razlicita resenja vrti se ecu, imobilajzer, senzor radilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 17, 2020 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana montaza ,nadam se da ce pasovati sve,creva pogotovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 24, 2020 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaa, bravo ti ga!!! Ima da brenzuje kao lud . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 29, 2020 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... Jel neko stavljao siri korman na svog Varadera i sta se sve mora prepraviti,tj da li sajle dohvataju itd? Ako jeste neka preporuka gde kupiti itd... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 4, 2020 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li bi neko prodao možda svoj primerak Varadera sa ABS-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Jun 4, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 29.5.2020. at 15:23, Djordjino je napisao: Drugari... Jel neko stavljao siri korman na svog Varadera i sta se sve mora prepraviti,tj da li sajle dohvataju itd? Ako jeste neka preporuka gde kupiti itd... Hvala. Gde ces siri volan,si lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 4, 2020 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zemunac72 je napisao: Gde ces siri volan,si lud Prethodni motor je imao siri korman pa sam navikao,rekoh ako je neko postavljao pa da me posavetuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko možda ima podatak koliko su dugačke sajle kvačila i gasa za Varadero SD01? Treba mi tačna dužina, ako je neko pravio pa ima podatke. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 27, 2020 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Amazon.com: LINMOT GHOXL1000S Throttle Cable Gas Cable Cable for Honda XL 1000 V Varadero (99-02) Opening Bowden Cable Black: Automotive WWW.AMAZON.COM Buy LINMOT GHOXL1000S Throttle Cable Gas Cable Cable for Honda XL 1000 V Varadero (99-02) Opening Bowden Cable... Da li je to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Jul 5, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege. Vratili smo se iz grcke sa godisnjeg i vec 5 dana jedva funkcionisem od bola u ledjima. Dok sam vozio kocio mi se misic u desnoj lopatici i malo nize. Prosle godine sam imao 4x duze putovanje i nisam imao problem sa kicmom. Jedino sto sam uradio od tada je sediste. Da li je neko voljan da zamenimo sedista na par dana i da razrrsim dilemu da li je do krstenice ili do sedista. Moje sediste je novo,radjeno kod Srdjana,izgleda brutalno i jako je udobno. Eto,ako je neko voljan,neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da sam blize pozajmio bih ti svoje,ovako...provozaj se na moj kraj (Kopaonik) pa da zamenimo i probaj... Ako vec nema neko blize. Moje je fabricko...pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Avgust 10, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Menjao li je neko spaner lanca bregaste i koja je cena ako jeste. Kazu da su problematicni hoce neka opruga da pukne povuku se u sebe opusti lanac i napravi havariju sa ventilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 8/10/2020 at 11:13 PM, dunja07 said: Menjao li je neko spaner lanca bregaste i koja je cena ako jeste. Kazu da su problematicni hoce neka opruga da pukne povuku se u sebe opusti lanac i napravi havariju sa ventilima. Zar se ne bi culo iz agregata da se to desi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 19, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan On 10.8.2020. at 23:13, dunja07 je napisao: Menjao li je neko spaner lanca bregaste i koja je cena ako jeste. Kazu da su problematicni hoce neka opruga da pukne povuku se u sebe opusti lanac i napravi havariju sa ventilima. Ja još nisam čuo za takav slučaj. Da naravo da je tako nešto moguće, ali ja nisam čuo za takve slučajeve. Drugo, ako već menjaš španer onda zameni i lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 19, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nego da se ja pohvalim. pre nekoliko nedelja sam postao vlasnih ovog primerka. Hvala članu foruma koji je okačio link ka service manual za SD02 jer sam baš imao muke da isti nađem i nakraju sam ga pronašao u ovoj temi. Neka kolega ne zameri zaboraviom sam njegov nik. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 19.8.2020. at 13:00, markodjurovic je napisao: Zar se ne bi culo iz agregata da se to desi? Culo bi se sigurno i te kako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Avgust 24, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigle patofne 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 27, 2020 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se i ja pohvalim. 2007 ABS Sam sebi nisam jasan šta sam čekao toliko godina da kupim Varadera. Valjda mi VFR750 bio prirastao. Uglavnom motor je bombona. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Црвени за дечаке 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan On 24.8.2020. at 15:19, zemunac72 je napisao: Stigle patofne To je upravo ono što planiram da kupim. Gde si kupio i koliko kinti koštaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Avgust 31, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 32500 Neka kombinacija sa prijateljem. Mislim da ih ima svuda,nisu problematicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigle i meni... 161e u Nemackoj Gde kupiti lezajeve kormana i koje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Avgust 31, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Astrid, Triše Kaclerovića 27/K, 11010 Beograd (Voždovac) ja sam kupio i zamenio pre mesec dana. Koyo lezajevi su u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A koja je sifra, koji ležajevi? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...