zemunac72 1453 Napisano Septembar 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da se desi po nekad,videcemo kad zamenim fiter vazduha,presao sam 18000 sa ovim,mozda je vec zaprljan pa manja kolicina vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Novembar 22, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene kao clana sekte i moj ljubimac. Mislim da cemo se lepo druziti! Sd01, 2000 god. Maksimalno ocuvan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Novembar 22, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, dunja07 said: Evo i mene kao clana sekte i moj ljubimac. Mislim da cemo se lepo druziti! Sd01, 2000 god. Maksimalno ocuvan! U zdravlju ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam situaciju,srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Novembar 23, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 3, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da farbam varadera i promenim boju. Koja vam se kombinacija na vari najvise dopada? Moja zamisao je crni rezervar,prednji blatobran, bordo metalik bocne plastike i plastike repa,felne srebrne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, zemunac72 said: Hocu da farbam varadera i promenim boju. Koja vam se kombinacija na vari najvise dopada? Moja zamisao je crni rezervar,prednji blatobran, bordo metalik bocne plastike i plastike repa,felne srebrne... I ja sam razmisljao o tome al bi onda sve u crno. Morao bi menjati saobracajnu pa sam odustao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 3, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve u crno mi nije nesto privlacno a zamena saobracajne...kad platim +30000 registraciju,dacu jos 1500 za saobracajnu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 10, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bila crno-zlatno kombinacija, ali eto ima nas svakakvih, ja sam ga isto tako prije registracije ofarbao komplet u crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 3.12.2019. at 18:28, zemunac72 je napisao: Hocu da farbam varadera i promenim boju. Koja vam se kombinacija na vari najvise dopada? Moja zamisao je crni rezervar,prednji blatobran, bordo metalik bocne plastike i plastike repa,felne srebrne... Zlatna. Ali šta ti znači koja se kombinacija meni dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 10, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Heheh,pa hocu da sto vise vas balavi na moju lepoticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 11, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isto treba da radim bocne plastike preko zime. Cak sam nesto razmisljao i da dam nekom ko radi air brush pa uradi sencenje al kad sam cuo cene odustao sam. Mislim da cu samo prefarbati u istu da ih osvezim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 13, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio danas 3300 po disku, kakve ce biti... videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Godinu dana vozim Varu i isto toliko kukam da mi nije nesto udobna. Znao sam da ima stelovanje napinjanja opruge zadnjeg amortizera,ali nisam znao da dole na samom amortizeru ima sraf SOFT - HARD. To ste mi namerno precutali,da bi imali udobniji motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 22, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, zemunac72 said: Godinu dana vozim Varu i isto toliko kukam da mi nije nesto udobna. Znao sam da ima stelovanje napinjanja opruge zadnjeg amortizera,ali nisam znao da dole na samom amortizeru ima sraf SOFT - HARD. To ste mi namerno precutali,da bi imali udobniji motor Sad znam i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makarov037 2 Napisano Decembar 22, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Godinu dana vozim Varu i isto toliko kukam da mi nije nesto udobna. Znao sam da ima stelovanje napinjanja opruge zadnjeg amortizera,ali nisam znao da dole na samom amortizeru ima sraf SOFT - HARD. To ste mi namerno precutali,da bi imali udobniji motor A nije sa desne strane onaj crni kotur? Sent from my PCT-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,to je za natezanje opruge. Za tvrdocu amortizera je skroz dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 23, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E da me biju dva dana, ne bi znao za to. Taman preko zime da se igram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 24, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer stigao sa remonta. Novo ulje,caura,gumice... Javljam utiske posle prve voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 24, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dule slovenija. Potrefilo se da je dosao u Beograd za praznike i odradio mi je ovde. Od Djunte sam dobio njegov kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makarov037 2 Napisano Decembar 27, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,to je za natezanje opruge. Za tvrdocu amortizera je skroz dole.ja to nemam doleSent from my PCT-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 28, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran amortizer. Ovako na suvo stiskanje bez voznje,razlika kao dupe i oko. Lako se stisne motor,mekano se vraca. Jedva cekam da ga poteram na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, jel ima varadero filter goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Januar 16, 2020 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Po katalozima daje samo ulje i zrak. Izgleda da nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, mixa said: Po katalozima daje samo ulje i zrak. Izgleda da nema. Ovo sto sam do sad rasturio nema nigde al valjda bi bar neko sito trebao imati na sistemu za gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...