Mediterraneo 1766 Napisano Januar 19, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/12/2020 at 5:19 PM, RatkoRajic said: Pitanje, jel ima varadero filter goriva? Koliko se secam na mom, model 2005, ga nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Mediterraneo said: Koliko se secam na mom, model 2005, ga nisam video. Ni ja samo mi cudno da nema nista izmedju rezervoara i dizne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Februar 5, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Filter na injection verziji je na pumpi za gorivo u rezervoaru u vidu mrežice a na sd01 je ispod plastične zaštite pored pumpe za gorivo filter sa ulazom za crevo f10mm. Imam pitanje! Na mojoj Vari sd01 ovih dana kada sam se vozio bilo je oko 15 stepeni, radna temperatura motora mi je minimalna tj poklopljeno skazaljka sa prvom crtom gde je oznaka c. Radom u mestu dodje blizu polovine a posle u voznji opet padne na prvu crtu sa C oznakom. Kada sam je vozio pri temperaturama oko 20 i više stepeni skazaljka je stajala oko polovine što smatram da je ispravno. Nisam proveravao termostat. Na klipovima koje sam gledao pri vožnji otprilike sve skazaljka na motorima stoje na početno označi C. Možda je to normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 5, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da je filter u stvari na slavinicama koje ulaze u rezervoar. Valjda bi trebalo da dostigne radnu temeraturu ako je termostat ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Februar 5, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego na usisu pumpe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu ove svećice na Varadero sd01? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, znam da za (sd02) od ngk po katalogu ide ijr8b-9 iridijum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 12, 2020 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo pomoc...relej migavaca,gde se nalazi na Vari? Model iz 2004 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 12, 2020 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam konkretno, ali ispred farova na nosaču ima pet releja. Da nije jedan od tih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 12, 2020 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,pokusacu tu pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 13, 2020 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @RatkoRajic Hvala mnogo na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, tu smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se sminkali preko zime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 15, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, i ja cu moju uskoro da raskupusam i promenim boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, zemunac72 said: Bravo, i ja cu moju uskoro da raskupusam i promenim boju A bas sam se lomio oko promene boje na kraju sam ga ostavio u njegovoj jbg. Mada nesto mora ostati i z asledecu zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 17, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Radi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, zemunac72 said: Radi se Aj pa javi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 18, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, zemunac72 said: Bombonica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 49 Napisano Februar 21, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ljudi. Nadam se da primate nove članove u družinu. Konačno je došlo vreme za "daljine"... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, bgvozdic said: Pozdrav, ljudi. Nadam se da primate nove članove u družinu. Konačno je došlo vreme za "daljine"... Dobro dosao, u zdravlju i sreci ga vozio. Mnogo lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9689 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep k'o lutka! Dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 49 Napisano Februar 21, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugari. Mislim da je desni štap malo propišao, pa me interesuje šta preporučujete od semeringa? Da li da menjam oba, iako je levi dobar? Koje ulje? I da... preporuka za nekog majstora u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...