Crni Jr. 298 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih kilometara sa mahinama zelim obojici ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A dali sada kolega Joca-varadero menja ime u Joca -GS ? Pozdrav. Pa mene od prvog motora zovu po onome sto vozim, Joca YBR, Joca Rebel, Joca Transalp, Joca Varadero, sada ce valjda Joca GS :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Obojici srecna trgovina, i da uzivate u voznji. Varadero je odlican motor i ja sam odustao definitivno od prodaje mog . Jedino sto bih uzeo to je Yamaha WorldCrosser 1200 Ovaj Jocin Advenurer je lutka od motora, a i dokazao se u voznji nema sto . Svi forumi ga hvale , a nama je inace svaki motor skup kad su nam plate 400 e. Koliko je novi centralni nogar za Varadera ? Pitam jer sam moj skinuo i dao drugu da ga kod nekog majstora izradi za sebe , pa da znamo koliko da mu se plati ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je novi centralni nogar za Varadera ? Pitam jer sam moj skinuo i dao drugu da ga kod nekog majstora izradi za sebe , pa da znamo koliko da mu se plati ... Original je 200e+ a aftermarket koji su bolji od originala su 140-170e. Javi ako je dobro ispalo i ako placate neku jeftinocu pa napravite i meni jedan. Mogu poslati kintu, a i mogu doci cisto da imam povod za neku voznjicu. EDIT: Naravno ako tvoj nogar pase i na moju kravu '04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ne slažem se da su aftermarket nogare bolje od originala. Ja imam te koje nisu original. Šparali su na polugi za podizanje a i glavni štenderi su 1cm kraći. Poluga koja se nagazi i služi za podizanje je za nekih 4-5 cm kraća od originala i uvek mi pucaju muda dok ga podignem. Pobao sam na originalnom i ide duplo lakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 15, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je novi centralni nogar za Varadera ? Pitam jer sam moj skinuo i dao drugu da ga kod nekog majstora izradi za sebe , pa da znamo koliko da mu se plati ... Original je 200e+ a aftermarket koji su bolji od originala su 140-170e. Javi ako je dobro ispalo i ako placate neku jeftinocu pa napravite i meni jedan. Mogu poslati kintu, a i mogu doci cisto da imam povod za neku voznjicu. EDIT: Naravno ako tvoj nogar pase i na moju kravu '04. Javljam kako je ispao nogar I koliko je para. Isti je I za tvoju Hondu samo je 2cm duzi.Ako ih uradi dobro narucujemo I za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni uvek nekako ispadne duzi kako god okrenem Ajde javljaj kako sta gde. Moj varadero je 2004. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa nogarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Polako covece nemoj da si nestrpljiv. Crnogorci imaju vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije gotov, taman su vicevi o nama izgleda tacni . Ako ti kazemo bice to za dva dana , racunaj najmanje mjesec ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno prijatelje meni se ne zuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put od kako vozim Varadero potrosnja mi je preskocila 6.5 l ... Vozio sam ga zaista ostro, odnosno sve preko 5 000 o/*min i potrosio mi je 8 l . Vjerovatno i benzin nije bio dobrog kvaliteta, jer kada sipam na Ina pumpi i na jos jednoj Bonus petrol uvijek predjem skoro 400 km sa rezervoarom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 2, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zainteresovan za prišivak ? 700 din. komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igla 2 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: Ruma Motocikl: honda varadero 1000 i ducati monster 900s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima... samo da se spontano prikljucim grupi jer sam od pre 2 dana postao ponosni vlasnik varadera (i to oldschool- sa karb) motor je iz ruku forumasa i drugara Mije presao u moje ruke i nadam se da ce me sluziti dobro kao i njega. a nadam se da cu i vas sve sresti negde na putu pa da se vozamo, caskamo i druzimo uzivo e sad nemojte se iznenaditi ako me vidite i na SMB zelenom monsteru, jer ipak prva ljubav zaborava nema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i puno bezbednih kilometara ti zelim....Cuvaj Hondu i ona ce tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 10, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Igla neka je srecna trgovina I da uzivas u voznji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 10, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam hteo da čujem. Poređenje čoveka koji je vozio duže vreme Varadera i sad prešao na GS 1200 Adventure. Ovi mi je najmerodavnije poređenje ta dva motora i jedva čekam da čujem sledeći test-komentar. Meni jedino smeta skupa registracija za GS-a (i za Varadera sve teže odvajam za registraciju) i izuvanje za redovne servise, delove i opremu. Sve ostalo mi je na strani GS-a. Ovo za bolje vesanje i lakšu upravljivost pri manjim brzinama je veliki plus u korist GS-a ali bi voleo to lično da isprobam. Stvar ukusa i ako je uopšte bitno ali je meni Varadero lepši motor od Bendže. Za Varadera i Advencera je ista registracija od 24000 do 26000 u zavisnosti od opstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 10, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je veća razlika u ceni ali ok. Ti si skoro registrovao pa ti treba verovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan produzih registraciju za svoj varadero 5tog maja, i u totalu izaslo 19.993din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kohajm.Da tako je i mene izasla otprilike.Jedna friska informacija.Malopre stigli sa voznje Venac i po Vencu S Mitrovica i okolina nas dvoje na Vari potrosnja 6,8 karb verzija.A nisam ga stedio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja se danas vozao po Fruskoj Gori, mogli smo negde kaficu popiti da sam znao da se vozas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 12, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre par nedelja sam odradio servis (ulje, filter ulja i filter vazduha) Juce sam se vratio iz petodnevne voznje po Alpima, Dolomitima i naravno Umaga. U odlasku HR-SLO-A-I-SLO-HR sve po regionalnim i lokalnim putevima par prevoja sa puuuno snega,... opustena turisticka voznja sa 3 kofera i dve osobe na motoru U povratku do Rijeke pa autoputem do Osijeka i onda do kuce.... brzina na AP oko 115-120kmh Sve ukupno 1865km a za to vreme sam tocio 4-5 puta. Najmanja potrosnja mi je bila 5.6l/100km a najveca 5.9l/100km. Mogu reci da je super osecaj kada je motor sveze servisiran i ustelovan i kada se lampica za rezervu upali teka na 380-om kilometru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan produzih registraciju za svoj varadero 5tog maja, i u totalu izaslo 19.993din. KOd nas je registracija za moj Varadero 400 e. Ove godine bi trebala da je nesto manja jer je motor stariji pa daj neki mali popust ... Centralni nogar moram nositi kod drugog majstora jer nas je ovaj sto smo mu dali da ga radi ispalio ... Potrosnja mi je ponovo ispod 6l , izgleda da je bilo do goriva kada mi popeo na 7,5 l i 8l... Koliko predjete kada ste na rezervi ? Evo jedne ,,gradske ,, od prije neki dan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan produzih registraciju za svoj varadero 5tog maja, i u totalu izaslo 19.993din. Koje ti je godište Varadero ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2003 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...