shara 0 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako...kad ga stavim na kontakt ne pali svetla ni svetlo u satu,pumpu za gorivo,vergla al ne pali?!TO mi se vec pre neki dan desilo al je upalio posle 6 puta...dal neko zna sta moze biti??? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem na automobilu, ispostavilo se da je ulozak brave bio problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Moj je davno prelezao tu decju bolest,nije ulozak kontakt brave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shara 0 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Semza svaka cast...upaljen za minut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mi treba da nagadjamo o cemu se radilo? Mislim da bi trebali da ako vec zapocnete temu i resite problem to podelite i sa ostalima, mozda nekome bude od koristi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1841 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavamo se,ima nekih zica koje nisu bas postavljene i zasticene kako treba te tokom vremena(pranja vozilice) dolazi do oksidiranja i loseg kontakta sa masom.Potom mu nastaju boljke koje tako zezuckaju.Inace taj spoj se nalazi kod vozackog sedista sa leve strane,a da bi se doslo do njih mora se skidati plastika repa.Valjda sam malo objasnio,Shari sam mnogo lakse telefonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shara 0 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cak nisam morao ni da skidam rep,moglo je na licinom mestu ...hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako, nisam mislio nista lose nego koristice jos nekome ta informacija... Ja sam licno dosta korisnih informacija pronasao pretragom bez otvaranja nove teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...