mirza.bns 0 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebne zbice za zadnji tocak 205mm za apriliu rx 50. tocak je 18, ali je glava nesto manja pa ne idu standardne zbice... mislim da je debljina zbice oko 3mm. mogu i vece duzine pa bi ih skratio i narezao novi navoj. novi sad i okolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ponuditi : 210 mm , 3,5 mm debljina , glava na stranu ( na 90 stepeni) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza.bns 0 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan to bi mi odgovaralo mozda... jel imas svih 36 komada i da li imas niple za njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Zbice su sa svojim maticama (valjda to zoves niple) . Imam svega 5 komada ali vec za koji dan idem opet u nabavku ("preko") , pa ako odgovara dimenzija , ali i cena , mozemo brzo resiti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza.bns 0 Napisano Maj 6, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda mi odgovara, i treba mi ceo set zbica, znaci 36komada. kolika je cena? i za koji je to motor inace, cisto da znam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan cena je 1 e/kom. a od Poljskog je motocikla po imenu KOMAR . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza.bns 0 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan puno mi je to da dajem za zbice, komplet da me izadje 36e... nasao sam nekog lika u gradu koji radi sve moguce tockove i sve u vezi njih, pa ce mi srediti ceo tocak za mnogo manje para. hvala ti svejedno. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...