Milan#JunioR 719 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na Divcibarima se nismo zadrzavali. Bila je jako velika guzva. Dosli smo da vozimo, a ne da sedimo. Spustili smo se lepim krivinama do Kaone. Skrenuli smo levo u pravcu Pozege, a onda ponovo levo u nameri da se sa druge strane popnemo ponovo na Divcibare. Svratili smo u hotel "Jele" u Jezevici i napravili pauzu kako bismo dopunili baterije na radio stanicama i na kameri i fotoaparatu. Predeli oko Tometinog polja su me odusevili. Uspon prema Divcibarima mi je bio mnogo lepsi nego iz pravca Mionice. Mozda zbog manje guzve, saobracaja skoro da nije ni bilo. Ponovo smo se sa Dibcibara spustili do Kaone, ali ovog puta skrenuli desno i krenuli serpentinama punih rizle da se spustamo u pravcu Valjeva. U nekom momentu, tati je pozvonio telefon pa smo se zaustavili kako bi se on javio. Zvao ga je Zeljko (Usamljeni jahac) koji se u tom momentu sa Minjom nalazio negde izmedju Valjeva i Loznice. Dogovorili smo se da se nadjemo u Banji Vrujci kako bismo popili kafu i neko picence, pre nego sto oni krenu u pravcu Beograda. Krenuli smo preko Valjeva, Divaca i Mionice u Vrujce. Nasli smo se u restoranu "Vodenica". Vec je bilo kasno popodne. Bio sam iscrpljen i od sunca i od nelagodnih krivina. Bio sam vec i gladan. Posle razilaska sa Zeljkom i Minjom, otisli smo na rucak kod bake. Tada smo vec bili presli oko 170 km. Bilo je vreme za tusiranje i odmor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Baka, kao baka, docekala nas je sa punom stolom raznorazne domace hrane i domacim vocnim sokovima . Lepo smo se osvezili, rucali i taman sam u dnevnom boravku malo zadremao, kad UZBUNA . Ponovo oblacenje, sedanje na motor i pravac Rudnik. Tata se dogovorio sa Severianom koji putuje iz pravca Pestera da se nadjemo na Rudniku, u kafani Rudnicki breg. Ovoga puta idemo preko Ljiga, Ibarskom magistralom do Rudnika. Prijale su mi dugacke i brze krivine u kojima sam konstanto vozio oko 90km/h. Nakon nekog vremena opet sam usao u isti problem kao pri penjanju na Divcibare. Sustigli smo kolonu automobila i autobusa. Morao sam da smanjim na 70-80 km/h jer motor nema snage za preticanje. Posto je Severian dosta sporiji od nas , morali smo da ga cekamo . Posle malo druzenja, sva trojica smo krenuli zajedno Ibarskom do Ljiga. Mi smo otisli u Vrujce na spavanje, a Severian nastavio za Beograd. Predjena kilometraza drugog dana je oko 250km. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala puno na pozitivnim komentarima. Ovo mi olaksava u pisanju i daje jos vise volje i zelje za voznjom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dan III Doslo je vreme da se pakujemo i polako krenemo ka kuci. Ova bajka se blizi kraju. Naravno, baka nas budi na dorucak. Uvek se plasi da neko ne ostane gladan ili zedan. Na stolu su kao i uvek samo domaci proizvodi. Domaca gibanica, mleko, sir, domaci mleveni paradajz, domace dimljeno meso, kolaci sa visnjama i naravno med (dedin proizvod). Krenuli smo sa pakovanjem stvari. Razmisljali smo da li da krenemo preko Uba, ili da se vratimo istim putem. U zadnjem momentu odlucujemo da to bude slicnim putem nazad. Preko Bogovadje, Lazarevca, Vreoca, Sibnice, Barajeva i Ripnja, pa Avalskim putem na Bubanj Potok i kuci. Na OMV pumpi na skretanju za Lajkovac smo napravili prvu pauzu, natocili gorivo. Sledeca pauza nam je bila negde izmedju Barajeva i Ripnja. Malo smo se osvezili i nastavili bez zaustavljanja do kuce. Kad saberem utiske, ja sam se fenomenalno proveo. Na ovom mom putovanju presao sam ukupno 560 km. Prosecna potrosnja benzina bila je 3,2l/100km. Nikakvih problema nismo imali. Jedinu neprijatnost koju sam doziveo, to je blago proklizavanje zadnjeg tocka u krivinama sa rizlom na Divcibarima. Lepo smo se druzili sa poznatim ljudima koje smo sretali usput i sa ljudima koji zive u Banji Vrujci. Napravili smo puno fotografija i snimili oko 16GB filma iz moje voznje. Sada to polako pregledamo i komentarisemo moje greske u voznji. Puno mi je pomogla radio veza sa tatom, gde mi je ukazivao na moguce opasnosti. Pripremao me i na vreme obavestavao za ostrije i opasnije krivine. Cim nadjem malo vremena, od ovih snimaka napravicu neki filmic u trajanju 7-8 minuta i postavicu ga u ovu temu. Veliki pozdrav do sledece voznje i sledeceg putopisa 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na poduhvatu, i za tebe i za tatu! I svaka čast na verno prenesenim utiscima...nema veće energije od poleta mladalačkog duha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek Znaci crkva ima radno veme? o.O xDDDDDDDDDDDDDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Oooodličan putpis!Svaka čast na vožnji i hvala ti što si nam napisao lep putopis. :moto3: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 5, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes mi 2500 din za gorivo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Milane!! Svaki sledeci put neka ti bude lepse i dalje, ali ovu voznju ces pamtiti ceo zivot. P.S. Dodjes mi 2500 din za gorivo Ti njemu dodjes 5000 po minutu za montazu onog filmica od pre dvadesetak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18606 Napisano Maj 5, 2012 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite da ovaj dečko ima jako malo godina! Toliko mogućnosti izbora (što bi rekao Dž.Š.), vožnji, kilometara i lepih i manje lepih stvari u životu su tek pred tobom i znam da nas ne razumeš sada, ali ZAISTA ćeš ovu vožnju sa ćaletom pamtiti ceo život. Veruj na reč... I na kaju - bravo (!!!) i za vožnju i za stil i izražavanje. I upamti, što ti je doduše Mile već rekao: ukazano ti je ogromno poverenje i trudi se da to opravdaš i na motoru i van motora! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo se svima zahvaljujem na lepim recima i podrsci @Busman Naucio sam tatu kako da montira filmice, tako da me ne maltretira vise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes mi 2500 din za gorivo Xaxaxa, Bravo za Milana i za celu porodicu. Odlican putopis,lepo opisano,opusteno za citanje.Vidim da te je tata i istorisjki pravilno "potkovao",nema greske.Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan samo slusaj tatine savete i vozices se ceo zivot motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,prelepo,otac i sin putuju motorima,kako je to odlicno,svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Pa gde ce kruska da padne...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 5, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica....cizme su dobre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Milane! Prelepo si ovo uradio, i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 5, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji lepši način da se uđe u svet moto-putovanja od ovog kako si ti to uradio : sa ocem, na svom motoru, u tvojim godinama, uz predivan putopis na kraju svega... kao šlag na torti. Sjajno, čestitke obojici i samo tako nastavite, jer očigledno je da i ti i tata sve znate... kako treba i šta treba. . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo se svima zahvaljujem na lepim recima i podrsci @Busman Naucio sam tatu kako da montira filmice, tako da me ne maltretira vise Hmmm... mislim, to ti je bila sigurna sljakica da se ima za corbu. Nista, ondaK mu dodjes 2500 dindzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Burazeru, svaka cast, odlican putopis, nista bez bakine kuhinje , svaka cast i tvom caletu, najsrecniji je roditelj kad od deteta stvori "coveka". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za tatu! a naravno i za juniora. Uz takvog učitelja- legendu, sigurno će učenik steći dovoljno iskustva da prevaziđe učitelja. Još jednom bravo za vožnju i opis putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nisam ocekivao da ce biti ovoliko pozitivnih komentara. Jos jednom se od srca zahvaljujem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 5, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan pozitivan komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6765 Napisano Maj 5, 2012 MotoDJIR.com, 1377 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! Lep poduhvat vredan svega. Milane,samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je put za ceo zivot ... Porodica na tockovima ... Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...