Mikeli.pg 711 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš Mrgude Često na more idem preko Nikšića , jer mi je kroz tunel kratka vožnja i stignem za pola sata lagano. Ovako preko NK pa na novi put ya Morinj , pa dalje za Budvu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan E super sto sam na vas naleteo!!! Treba mi pomoc!!! Mozel neko da mi izbaci link meke auto karte gde ima ucrtan taj put? Isao sam preko Podgorice niksica i zabljaka par puta ali taj put og Herceg Novog do Niksica ne znam a posto imam prijatelje u Tivtu bas bi mi koristio. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Tu ne možeš pogriješiti. Od Nikšića ideš prema Trebinju, putokaz će te usmjeriti na novi put za more. Preostaje ti da se uključiš na njega i uživaš u Ako planiraš da na ljeto odvoziš tuda, pozovi me pa ćemo se spustiti do mora zajedno... 00382 67 919 20 66 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram sigurno samo ne znam kad,verovatno avgust.Javljam se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnjica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...