ledu 138 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koja temperatura odgovara odnosno skodi akumulatoru. Naime u kuciste za akumulator sam ovih dana, zbog manjka mesta i prve pomoci koja mi je zauzela ono malo prostora ispod sedista, spakovah tamo alat u kesi. Kad se vratih sa puta posle jedno sat i po vremena sam nesto otvarao kuciste akumulatora i vidim akumulator bas vruc, Exide zatvoreni - bez odrzavanja. Pa da ga ne skuvam skroz pitanje je ako neko zna koliko mu skodi sto nema strujanje vazduha i to sto mu je toplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano Maj 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti je da proveriš napon punjenja a za temperaturu ne brini. Od većeg napona punjenja (preko 14.5V) accu se zagreva i bude baš vruć....dok ne crkne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1659 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim isto, ne verujem da spoljasnja toplota utice ili bar ne u znatnoj meri... Naravno ako aku stoji gde je proiyvodjac predvideo, ne mozes bas na auspuh da ga stavis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...