vitez_koja 30 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan moj moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Mart 4, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod Honada ;D Evo manekenke moje najnovije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Posle mesec dana zimskog sna, moja Mecka se probudila i gladna je kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan honda o5 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprocketeer 4 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pasadena, California Prijavi odgovor kao problematičan <------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefke_lion 0 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D jedino su felne uradjene u photoshopu . . . hteo sam nesto tako da uradim na leto . . . pa taman da cujem sta vi mislite,jer da ih farbam ovako ili da ostanu srebrne fabricke . . ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b.m. 0 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 650 + 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 16, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan custom vigor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moj jednocilindricni konj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laura 0 Napisano Mart 19, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Evo i moje Laverde i Royal Enfield-a.Onaj R.E. sa prikolicom nije moj,samo sam ga testirao posle srevisa ( Red Bull) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ljubimac i mezimac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jova 0 Napisano Mart 19, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Visnjicka Banja, Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Moj "prvenac" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoske 1 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako svi imate lepe motore, mene sramota da stavim fotke mog. Al' ipak evo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan ;D jedino su felne uradjene u photoshopu . . . hteo sam nesto tako da uradim na leto . . . pa taman da cujem sta vi mislite,jer da ih farbam ovako ili da ostanu srebrne fabricke . . ??? Farbaj ga u narandzastu, kao shto si stavio na zadnju gumu. Extra izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nije vazno kakav motor vozis vec kakav sii u dusi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan VFR 800, 2006g 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je ovo prva Vespa u glavnoj ulozi. Pozzzz svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim.... j,ga pa svatite coveka kome se ispunio san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan yamaha 535 virago Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan moj moped Kakav ti je ovo antikvitet? Izgleda kao da mu je prosvirao dihtung :) :) :) ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se pohvalim sa novim clanom porodice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno jurim neku masinu pa zato nema slike.Ako neko ima na prodaju masinicu do 2000e sa kaskadnim sedistem ,od 500 do 750cm nek se javi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...